Εκτός Μουκουντί και Φερνάντες, επέστρεψε ο Πισάρο ενόψει Ολυμπιακού (vids)

Ροδόλφο Πισάρο και Εζέκιελ Πόνσε

i

©Intime

Εκτός Μουκουντί και Φερνάντες, επέστρεψε ο Πισάρο ενόψει Ολυμπιακού (vids)

Κώστας Τσίλης 10:48 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 19.05.2024

Χωρίς τους Αρόλντ Μουκουντί και Πάολο Φερνάντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη (08/05). Μπήκε ο Πισάρο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την τριήμερη άδεια που έλαβαν από τον Ματίας Αλμέιδα για τους εορτασμούς του Πάσχα και προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη Τετάρτη (15/05, 20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (08/05), με τον Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει ελάχιστα προβλήματα, κατά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις για την τελική ευθεία της χρονιάς. Στο Σεραφείδειο, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Ροντόλφο Πισάρο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μετά από αρκετό καιρό που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Το τεράστιο κίνητρο του Στάνκοβιτς, βάζει δίλημμα στον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:40 - 07.05.2024

Το τεράστιο κίνητρο του Στάνκοβιτς, βάζει δίλημμα στον Αλμέιδα

Για τον Στάνκοβιτς είναι ρεαλιστική πλέον η προοπτική να πάει με την εθνική Αυστρίας στο Euro και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του στην απόφαση που θα πάρει ο Αλμέιδα για την θέση του βασικού στο κρίσιμο ματς της ΑΕΚ στο Φάληρο

Από την άλλη, εκτός από τη σημερινή (08/05) προπόνηση ήταν ο Πάολο Φερνάντες ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί και να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αρόλντ Μουκουντί, ο οποίος βέβαια αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.