Το συγκινητικό αντίο του Αλμέιδα στον Μενότι (pic)

Ματίας Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Το συγκινητικό αντίο του Αλμέιδα στον Μενότι (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:40 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.05.2024

O Ματίας Αλμέιδα είπε το δικό του αντίο στον Σέζαρ Λουίς Μενότι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 85 ετών, άφησε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι, ο προπονητής που οδήγησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής στην κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1978, όπως γνωστοποίησε την Κυριακή (5/5) η ομοσπονδία της χώρας (AFA) μέσω του Χ (πρώην Twitter).

Επίσης έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με την Μπαρτσελόνα, ενώ η διαδρομή του στους πάγκους ομάδων είναι τεράστια.

Ο Αλμέιδα έχει βρει την συνταγή της... αποφόρτισης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:26 - 07.05.2024

Ο Αλμέιδα έχει βρει την συνταγή της... αποφόρτισης

Σε κάθε ευκαιρία, τα ελληνικά νησιά είτε του Αιγαίου, είτε του Σαρωνικού, είναι η επιλογή που κάνει ο Αλμέιδα προκειμένου να ξεκουράσει πνεύμα και σώμα από την ένταση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ροσάριο Σεντράλ, Ράσινγκ, Μπόκα Τζούνιορς, Νιου Γιορκ Τζένεραλς, Σάντος και Ζουβεντούδ. Τα τελευταία χρόνια, από το 2019 και έπειτα είχε συμβουλευτικό ρόλο στην εθνική Αργεντινής, όντας στο πλευρό του Λιονέλ Σκαλόνι και είχε ζήσει όλες τις πρόσφατες μεγάλες στιγμές της «αλμπισελέστε».

Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός, ο Ματίας Αλμέιδα είπε το δικό του αντίο στον Σέσαρ Λουίς Μενότι. Ο προπονητής της ΑΕΚ ανέβασε μέσω των social media μια φωτογραφία του θρυλικού Αργεντίνου τεχνικού και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή».

Ο Αλμέιδα είχε πολύ καλή σχέση με τον Μενότι και τον θεωρούσε έναν από τους προπονητές από τον οποίο μπορούσε να πάρει πολλά πράγματα. «Η καριέρα και η δουλειά του θα μπορούσαν να με εμπλουτίσουν πολύ ως προπονητή. Οι συμβουλές τους, οι εμπειρίες τους και το να παίρνουν αυτά τα θετικά πράγματα», είχε πει ο Πελάδο για τον Μενότι το 2017.