Υπήρχε λόγος για τη σημερινή... μετακόμιση της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Υπήρχε λόγος για τη σημερινή... μετακόμιση της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κώστας Τσίλης 15:50 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 20.05.2024

Ο Αλμέιδα συνδύασε την δουλειά στην προπόνηση μέσα στην Opap Arena, με το γεύμα ολόκληρης της ομάδας στη συνέχεια στο "Βυζαντινό" εντός του γηπέδου

Είναι αλήθεια πως δεν ήταν η πρώτη φορά σήμερα, που η ΑΕΚ μεταφέρθηκε για προπόνηση από τα Σπάτα, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το έχει ξανακάνει κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Για διαφορετικούς λόγους. Αυτή την φορά, πιθανότατα στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα υπήρχε και το... μετά της προπόνησης.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της, δυο τελευταίες εξαιρετικά κρίσιμες μάχες προκειμένου να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και με την Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του και το κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας. Και σ' αυτό, ένα γεύμα ολόκληρης της ομάδας, βοηθά σημαντικά.

Εξ ου και μετά το τέλος της προπόνησης στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε στο εστιατόρια Βυζαντινό, που βρίσκεται μέσα στην εξέδρα της πλευράς της πλατείας του Αετού. Στο δεύτερο όροφο του κτιρίου του γηπέδου και ανάμεσα στα δυο Μουσεία. Και φυσικά ήταν ένα γεύμα το οποίο απόλαυσε όλη η ομάδα μαζί, σ' ένα εξαιρετικό κλίμα. Κάτι που έχει την σημασία του, ενόψει των δυο κρίσιμων "μαχών" που έρχονται.