«Ο Μανωλάς αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα»

Μανωλάς

i

© Intime

«Ο Μανωλάς αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα»

Sportal newsroom 20:21 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:32 - 22.05.2024

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Μανωλάς θα φύγει από την υποβιβασμένη Σαλερνιτάνα μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Κώστας Μανωλάς υπέγραψε στη Σαλερνιτάνα στις 9 Φεβρουαρίου, με την ιταλική ομάδα να αποκτά τον Έλληνα αμυντικό σε μία προσπάθεια που έκανε τότε να ενισχυθεί σημαντικά για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Τελικά, ο Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να τη βοηθήσει όσο θα ήθελε, καθώς η Σαλερνιτάνα ήταν η πρώτη ομάδα της Serie A τη φετινή σεζόν που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Και απ' ότι φαίνεται, ο Μανωλάς δεν είναι πολύ... ψημένος να συνεχίσει στους «βυσσινί» και την επόμενη σεζόν. Έτσι αναφέρει τουλάχιστον σε ανάρτηση του στα social media ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σιρά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας άσος δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ιταλική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο με τη Σαλερνιτάνα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια μοιάζει δεδομένο ότι θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.