Μανωλάς: «Είμαστε τελευταίοι, μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες του κόσμου»

Μανωλάς

i

© Intime

Μανωλάς: «Είμαστε τελευταίοι, μας αξίζουν οι αποδοκιμασίες του κόσμου»

Η Σαλερνιτάνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ακόμη ένα ματς και ο Κώστας Μανωλάς θέλησε να δικαιολογήσει την αντίδραση των οπαδών της ομάδας.

Χάρη στο γκολ του Τζούλιο Ματζόρε στις καθυστερήσεις, η Σαλερνιτάνα έμεινε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της με την Σασουόλο, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά αγνοεί το τρίποντο της νίκης στα τελευταία 13 ματς στο πρωτάθλημα και ο υποβιβασμός στη 2η κατηγορία βρίσκεται προ των πυλών.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Έλληνας στόπερ ανέφερε πως η Σαλερνιτάνα αποδοκιμάζεται από τον κόσμο της δικαιολογημένα, με την εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο να είναι αρκετά κακή.

Ως αποτέλεσμα, ο σύλλογος βρίσκεται στο -10 από την 17η θέση με επτά ματς να απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μανωλά:

«Συμφωνώ με τον Αντόνιο Καντρέβα, κάναμε ό,τι μπορούσανε αλλά κάθε φάση γυρίζει εις βάρος μας. Δεν μπορώ να δώσω μία εξήγηση. Στο γήπεδο δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας παρότι είχαμε άσχημη ψυχολογία μετά από το 0-2. Ο βαθμός που πήραμε θα μας δώσει την ώθηση για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ιταλία είδα ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούσαν τους πιο νεαρούς και τώρα που μεγάλωσα είμαι αυτός που πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά.

Κάνουμε πάντα το καλύτερο για τους οπαδούς μας, είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και επομένως οι αποδοκιμασίες είναι δίκαιες. Τις αξίζουμε, αλλά ήρθε η ώρα να σταθούμε δίπλα στους νέους. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Δεν νομίζω πως δεν υπάρχει στήριξη στο Αρέκι, όταν δεν παίζουμε καλά υπάρχουν αποδοκιμασίες κι αυτό είναι λογικό, καθώς είμαστε τελευταίοι. Όταν επιστρέψαμε στη διεκδίκηση του ματς, οι οπαδοί μάς βοήθησαν και φτάσαμε στην ισοφάριση».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Μανωλάς έχει καταγράψει μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα μόλις έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (32ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A