Η Σαλερνιτάνα έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σασουόλο

Η Σαλερνιτάνα έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις κόντρα στην Σασουόλο

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 05.04.2024

Χάρη στο γκολ του Τζούλιο Ματζόρε στις καθυστερήσεις, η Σαλερνιτάνα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Σασουόλο, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Χάρη στο γκολ του Τζούλιο Ματζόρε στις καθυστερήσεις, η Σαλερνιτάνα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της με την Σασουόλο, για την 31η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή το αποτέλεσμα η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, όσους έχει και η Φροζινόνε. Από την άλλη πλευρά η Σαλερνιτάνα παρέμεινε ουραγός με μόλις 15 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο 29ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Αντρέα Πιναμόντι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από έλεγχο στο VAR.

Ωστόσο οκτώ λεπτά μετά η Σασουόλο βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Αρμάν Λοριαντέ. Ο Νεντίμ Μπαϊράμι βρήκε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή μέσα στην περιοχή και εκείνος με ωραίο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ντάβιντε Μπαλαρντίνι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 44ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μπαϊράμι πήρε την μπάλα και με κοντινό τελείωμα έκανε το 2-0 για την Σασουόλο. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν αντίδραση και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντόνιο Καντρέβα στο 52ο λεπτό. Ωστόσο η ομάδα από το Σαλέρνο δεν είχε την τελευταία της λέξη στο ματς, καθώς στις καθυστερήσεις έφερε το ματς στα ίσια. Στο 90+1' ο Αλεσάντρο Ζαλόνι βρήκε τον Τζούλιο Ματζόρε μέσα στη περιοχή και εκείνος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (32ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ