Γκολ και θέαμα από τις Νάπολι και Ρόμα που έμειναν στο «Χ»

Νάπολι - Ρόμα

i

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Γκολ και θέαμα από τις Νάπολι και Ρόμα που έμειναν στο «Χ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:55 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 01:39 - 15.05.2024

Νάπολι και Ρόμα έμειναν ισόπαλες στο υπέροχο ματς της 34ης αγωνιστικής της Serie A, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν συνολικά τέσσερα γκολ στους θεατές (2-2).

Νάπολι και Ρόμα πήραν από έναν βαθμό, έπειτα από το ασύλληπτο μεταξύ τους ματς. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», του οποίου ο πίνακας έγραψε σκορ 2-2, στο ματς της 34ης αγωνιστικής της Serie A.

Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως αδυνατούσαν να σκοράρουν. Μεγαλύτερη στιγμή αυτή του Κβαρατσχέλια, ο οποίος στο 40ο λεπτό έφτασε μία ανάσα από το προβάδισμα.

Αντιθέτως, αυτό τελικά ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος, με τον Χεσούς να κάνει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιμπάλα στο 59ο λεπτό. Εντούτοις, η απάντηση των Ναπολιτάνων ήταν άμεση, με τον Ολιβέιρα να δοκιμάζει ένα σουτ από το όριο της περιοχής και να σκοράρει για το 1-1.

Στο 82' ήταν σειρά της Νάπολι για πέναλτι μετά από μαρκάρισμα στον Κβαρατσχέλια. Ο Οσιμέν βρέθηκε στα 11 μέτρα και έκανε το 2-1, με το ματς να οδηγείται στη νίκη της Νάπολι.

Ωστόσο ο Άμπραχαμ δεν είχε πει την τελευταία λέξη για τους «τζαλορόσι». Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Άγγλος βρέθηκε στην περιοχή και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Ρόμα μπορεί να έσωσε τον βαθμό λίγο πριν το φινάλε, εντούτοις νωρίτερα η Αταλάντα την πλησίασε μετά την επικράτηση κόντρα στην Έμπολι. Το 1-0 έκανε ο Πάσαλιτς στο 42ο λεπτό με πέναλτι, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Λούκμαν στο 42'.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: