Η Ίντερ έστησε πάρτι κόντρα στην Τορίνο με πρωταγωνιστή Τσαλχάνογλου

Η Ίντερ έστησε πάρτι κόντρα στην Τορίνο με πρωταγωνιστή Τσαλχάνογλου

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:32 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 28.04.2024

Η Ίντερ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου επικράτησε κόντρα στην Τορίνο (2-0), για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Χάρη στα δύο τέρματα του Χακάν Τσαλχάνογλου (56', 60'), η πρωταθλήτρια Ίντερ επικράτησε άνετα στο «Μεάτσα» κόντρα στην Τορίνο με 2-0, για την 34η αγωνιστική της Serie A.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μεγάλωσε τη διαφορά της από την 2η Γιουβέντους στους 19 βαθμούς, ενώ η Τορίνο παρέμεινε στη 10η θέση με 46 πόντους.

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι στο 49ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Αντριάν Ταμέζ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευτήκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα στο 56ο λεπτό να πάρουν το προβάδισμα με τον Χακάν Τσαλχάνογλου.

Ο Τούρκος διεθνής με καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0 της Ίντερ,

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και τέσσερα λεπτά μετά σφράγισαν τους τρεις βαθμούς με τον Τσαλχάνογλου, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-0 της Ίντερ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 34ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (35ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ