Συνεχίζει στη Μόντσα ο Κυριακόπουλος: Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του με την ιταλική ομάδα

Γιώργος Κυριακόπουλος

Συνεχίζει στη Μόντσα ο Κυριακόπουλος: Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα του με την ιταλική ομάδα

Δημήτρης Χούπης 18:40 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 27.04.2024

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μόντσα, αφού ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μόντσα. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, μετά το παιχνίδι της Μόντσα με τη Λέτσε (1-1), εκπληρώθηκαν οι όροι που υπήρχαν στη συμφωνία του Έλληνα ακραίου αμυντικού. Κάτι που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε η υποχρεωτική οψιόν αγοράς στη συμφωνία που υπήρχε με τη Σασσουόλο.

Σύμφωνα με τον Σίρα, η Μόντσα θα δώσει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Σασσουόλο και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια για δύο χρόνο. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)
SERIE A

12:12 - 23.04.2024

Οπαδοί της Ίντερ πίκαραν τη Μίλαν κουβαλώντας φέρετρο στα χρώματα των «ροσονέρι» (vid)

Μετά τη νίκη επί της Μίλαν και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι οπαδοί των «ροσονέρι» πίκαραν τους αντίστοιχους των «ροσονέρι» μεταφέροντας ένα φέρετρο στην πλατεία Ντουόμο.

Η συμμετοχή του Έλληνα διεθνή απέναντι στη Λέτσε, ήταν η 25η που είχε μέσα στη χρονιά, μοιράζοντας μάλιστα τρεις ασίστ. Η Μόντσα αυτή τη στιγμή έχει σωθεί και δεν βρίσκεται σε μπελάδες για υποβιβασμό, αφού είναι στην 11η θέση με 44 βαθμούς.

Ο Κυριακόπουλος αποκτήθηκε από Σασσουόλο το καλοκαίρι του 2019 με τη μορφή δανεισμού, όταν εκείνος έπαιζε ακόμα στον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά ο ιταλικός σύλλογος τον απέκτησε με μόνιμη μεταγραφή και από εκεί και έπειτα μέτρησε 94 εμφανίσεις, δύο γκολ και έντεκα ασίστ.

Ακόμα ο 28χρονος έχει αγωνιστεί με την Μπολόνια για μισή σεζόν, ενώ έχει επτά συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.