Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Νεστορίδη και το «αντίο» στον πατέρα του

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Νεστορίδη και το «αντίο» στον πατέρα του

Sportal newsroom 12:12 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 12.12.2023

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, ο Γιώργος Νεστορίδης αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε σήμερα (12/12) σε ηλικία 93 ετών.

Ενας από τους θρύλους της ΑΕΚ και μεγαλύτερους σκόρερ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών και πέρασε στην αιωνιότητα, μέσα από τον πυλώνα του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, Γιώργος, αποχαιρέτισε τον πατέρα του: «Καλό ταξίδι μπαμπά! Έδωσε άνιση μάχη. Σε περιμένει ο Μίμης και ο Στέλιος».

Ένας από τους κορυφαίους της ιστορίας της ΑΕΚ, ένας μύθος του ελληνικού ποδοσφαίρου που «σημάδεψε» μια ολόκληρη εποχή, έφυγε για το τελευταίο ταξίδι του, βυθίζοντας στη θλίψη όλους εκείνους που πρόλαβαν να γίνουν μάρτυρες του ποδοσφαιρικού του μεγαλείου, αλλά και τους νεότερους που μεγάλωσαν με τον μύθο του. Ο Κώστας Νεστορίδης παίρνει μαζί του την αγάπη και την αναγνώριση όλων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και συμμετέχει στο πένθος τους.