Κώστας Βερνίκος: «Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι σκηνές με άδειες εξέδρες»

Κώστας Βερνίκος

Κώστας Βερνίκος: «Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι σκηνές με άδειες εξέδρες»

Γιάννης Λιβανός • 17:40 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 18.12.2023

Ο Κώστας Βερνίκος, Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, μετά την κλήρωση των «ερυθρολεύκων» με την Φερεντσβάρος, παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της cosmote tv και στάθηκε στα μέτρα περί κλειστών εξέδρων, λέγοντας πως δεν θέλει τα παιχνίδια με την Ουγγρική ομάδα να γίνουν χωρίς φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Φερεντσβάρος για τα playoffs του  Europa Conference League, με τον Κώστα Βερνίκο, να μιλάει στην κάμερα της Cosmote TV.

Πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις του Κώστα Βερνίκου:

«Σίγουρα θα θέλαμε να είναι και οι τέσσερις ελληνικές ομάδες να συνεχίσουν στην Ευρώπη, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός θα κάνουν τα πάντα για να προσφέρουν ό,τι χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ανέβουμε στο ranking.

Ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να συνεχίσει στο Europa αλλά το να παίζεις στην Ευρώπη δεν είναι λίγο, είναι σημαντικό και για την ομάδα και για την χώρα μας. Για εμάς είναι τιμητική η παρουσία και χρήσιμη. Η Φερεντσβάρος δεν είναι όπως ήταν παλιά, ωστόσο είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Αυτό που δεν θέλουμε να δούμε είναι σκηνές με άδειες εξέδρες. Πιστεύω ότι θα γίνουν ωραία παιχνίδια.

Εύχομαι και οι δυο ομάδες να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και ο τελικός που θα γίνει στην Ελλάδα να είναι τόσο καλός, όσο και το Super Cup το καλοκαίρι στο Γ. Καραϊσκάκης».