Κωστούλας: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους Καμίνσκι, η προθεσμία που είχαν εξέπνευσε»

Φώτης Κωστούλας

i

© Intime

Κωστούλας: «Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τους Καμίνσκι, η προθεσμία που είχαν εξέπνευσε»

Sportal newsroom 20:36 - 27.04.2023

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε για το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά τους.

Στο ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναιτωλικού στην οικογένεια Καμίνσκι αναφέρθηκε ο Φώτης Κωστούλας την Πέμπτη (27/4) λίγες ώρες μετά την παρουσία του στα αποδυτήρια και την ομιλία του στους παίκτες της ομάδας εν όψει του κρίσιμου μας ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την πλευρά των Καμίνσκι, σημειώνοντας μάλιστα ότι η προθεσμία που είχαν ώστε να αγοράσουν τον σύλλογο εξέπνευσε.

«Εχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Οπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες για την ολοκλήρωση από την πλευρά τους των όρων της συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει. Ούτε σε εμένα προσωπικά, ούτε και στους νομικούς μου συμβούλους που χειρίζονται την υπόθεση, έχει φτάσει κάποια ενημέρωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα
SUPER LEAGUE 2

18:17 - 26.04.2023

Συμφωνία Μαρτσούκου - Αυγενάκη για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων της Super League 2 από το στοίχημα

Συμφωνία για το θέμα της χρηματοδότησης των ομάδων από το στοίχημα προήλθε από τη συνάντηση του νέου προέδρου της Super League 2 Πέτρου Μαρτσούκου και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Επιπλέον, έδωσε το σύνθημα για το ματς με τους Βοιωτούς που είναι πολύ κρίσιμο στη «μάχη» για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και για την επόμενη μέρα του Παναιτωλικού:

«Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου εργαζόμαστε όλο αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τη σεζόν με τον τρόπο που πρέπει. Εστιάζουμε στη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου. Αυτό ακριβώς ζήτησα και από το ποδοσφαιρικό τμήμα στη σημερινή μας συνάντηση. 

Να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον αγώνα στον οποίο είμαι σίγουρος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη και θα επικυρώσουμε την παρουσία μας στη μεγάλη κατηγορία για μία ακόμα σεζόν. Από την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε τον σχεδιασμό που ήδη κάνουμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο».