Κοτάρσκι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα - Έκανα λάθος στη φάση του 1-0»

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Intime

Κοτάρσκι: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα - Έκανα λάθος στη φάση του 1-0»

Sportal newsroom 23:52 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 03.05.2023

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι παραδέχθηκε το λάθος που έκανε στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και σημείωσε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε χαρακτήρα.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι σχολίασε ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε με γκολ του Μπράντον Τόμας το ντέρμπι της Λεωφόρου για το 1-1 της 8ης αγωνιστικής των Playoffs.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος στη φάση του γκολ του Μαντσίνι. Είπε, όμως, ότι δεν τον επηρέασε στην υπόλοιπη αναμέτρηση.

Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:10 - 03.05.2023

Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες στα ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

«Όταν είσαι τερματοφύλακας πρέπει να μην έχεις συναισθήματα. Έκανα ένα λάθος στην φάση του 1-0 αλλά έπρεπε να το ξεχάσω και να είμαι συγκεντρωμένος στο ματς. Μπορούν να συμβούν τα πάντα όπως το λάθος που έκανα, πρέπει να είσαι σταθερός και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Δεν με επηρέασε το λάθος μου και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου σε ένα δύσκολο ματς», είπε αρχικά ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

«Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε αυτό το παιχνίδι και το έχει δείξει σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο αλλά δείξαμε ότι και εμείς θέλαμε την νίκη. Παλέψαμε για κάθε μπάλα και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό τον δύσκολο αγώνα. Ήμασταν πολύ κάτω στην σεζόν στην αρχή της, μετά ανεβήκαμε, στην συνέχεια πέσαμε ξανά αλλά όταν είμαστε ενωμένοι τα καλά πράγματα έρχονται. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», κατέληξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.