Κοτάρσκι: «Προτεραιότητα για μένα ο ΠΑΟΚ!»

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

©intime

Κοτάρσκι: «Προτεραιότητα για μένα ο ΠΑΟΚ!»

Μάνος Τσαλγατίδης 12:14 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 16.08.2023

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ.

O Nτομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ, με τη Χάιντουκ. Ο Κροάτης κίπερ του Δικεφάλου τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι προσηλωμένος μόνο στους «ασπρόμαυρους», παρά τα όσα ακούγονται γύρω του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο έτοιμη ειναι η ομάδα για την πρόκριση και για το σκορ του πρώτου αγώνα: 

«Πιστεύω ότι η ομάδα ειναι πραγματικά έτοιμη. Έχουμε πάρει 0-0 στο πρώτο ματς, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρας μας. Πρέπει να μπουμε μέσα και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Θέλαμε την νίκη και εκεί, αλλά και το 0-0 δεν ειναι κακό σκορ. Μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν για αυτόν στα κροατικά ΜΜΕ και το ότι ειναι στο επίκεντρο:

«Είναι πάντα ωραίο να παιζεις κόντρα σε ομάδες από την πατρίδα σου. Κάναμε ένα καλό ματς στην Κροατία, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε τις φάσεις μας και τις φάσεις του αντιπάλου ήταν από δικα μας λάθη. Δεν ημουν εγώ ο ήρωας για το αποτέλεσμα, ήταν μια συλλογική δουλειά από όλους μας. Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε συμπατριώτες μου, αλλά εγώ ειμαι συγκεντρωμένος μονο στην πρόκριση. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και μια μια πρόκριση». 

Για το τι έχει αλλάξει την νέα σεζόν μετά τις αλλαγές και στην άμυνα: 

«Έχουν έρθει νέοι παίκτες στην άμυνα, είναι πάντα δύσκολο να αλλάζουν πράγματα, αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται γρήγορα. Έχουμε καλή επικοινωνία μεταξύ μας, πάμε πολύ καλά. Είναι μια νέα σεζόν και στόχος μας ειναι σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι διαφορετικό να παίζεις μαζί με καποιους για έναν χρόνο, το επίπεδο της επικοινωνίας μας και της χημείας μας είναι πολύ καλά και σε κάθε ματς θα ειμαστε καλύτεροι». 

Για το πως διαχειρίζεται τα όσα γραφονται – ακούγονται για αυτον περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων:

 «Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν φήμες. Πάντα θα υπάρχουν που θα μιλάνε και θα γράφουν. Ο ΠΑΟΚ ειναι η προτεραιότητα μου, είμαι χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν διαβάζω τι γράφεται στα ΜΜΕ, ειμαι αφοσιωμένος στο πως θα περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ, δεν επηρεάζομαι από ότι γράφεται. Ο ΠΑΟΚ για μένα ειναι προτεραιότητα και δεν με απασχολεί κάτι άλλο».