«Ενδιαφέρον της Μίλαν για Κουλιεράκη, δέκα εκατ. ευρώ ζητά ο ΠΑΟΚ»

Κουλιεράκης

i

© Intime

«Ενδιαφέρον της Μίλαν για Κουλιεράκη, δέκα εκατ. ευρώ ζητά ο ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 09:06 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 16.08.2023

Η Μίλαν έχει στη λίστα της το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για το κέντρο της άμυνας της.

Η Μίλαν ψάχνει κεντρικό αμυντικό και θέλει να είναι νεαρός. Ένα από τα ονόματα που παρακολουθεί η διοίκηση των «ροσονέρι» είναι αυτό του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. 

Ο 19χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μετά τις εμφανίσεις της περσινής σεζόν, αλλά και των εμφανίσεων με Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ και με Χάιντουκ στο Σπλιτ.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com η Μίλαν που τσεκάρει την αγορά και αναζητά κεντρικό αμυντικό έχει σημειωμένο στη μεταγραφική λίστα της το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. 

Ο Έλληνας αμυντικός μετρά συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δύο γκολ και μία ασίστ. Ο Κουλιεράκης έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του τη νέα σεζόν, με δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Conference League.

Παρ’ όλα αυτά όπως αναφέρεται στη συνέχεια του άρθρου, η συγκεκριμένη περίπτωση για την ιταλική ομάδα μόνο εύκολη δεν είναι. Όπως αναφέρει ο συντάκτης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του μόνο εάν έρθει πρόταση αγοράς από δέκα εκατομμύρια ευρώ και πάνω.

Πάντως ο Κουλιεράκης δεν είναι η μοναδική επιλογή της Μίλαν για τα μετόπισθεν, μιας και το δημοσίευμα προσθέτει πως στα ραντάρ της βρίσκεται επίσης και ο 20χρονος Μάρκο Πελεγκρίνο της Ατλέτικο Πλατένσε.