«Σαουθάμπτον και Άουγκσμπουργκ τσεκάρουν τον Κοτάρσκι - 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους ζητάει ο ΠΑΟΚ»

Κοτάρσκι - Κουλιεράκης

i

© Intime

«Σαουθάμπτον και Άουγκσμπουργκ τσεκάρουν τον Κοτάρσκι - 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους ζητάει ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:07 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 11.06.2024

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι περιζήτητος σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με ονειρικό τρόπο και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης «κέρβερος» δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 52 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:16 - 10.06.2024

Γκαγκάτσης: «Καμία συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός» - Τι είπε γι' αποχώρηση Μελισσανίδη, τελικό Κυπέλλου και playoffs

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για πολλά θέματα και κυρίως για τα σενάρια συμμαχίας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, τον Μελισσανίδη και την έδρα του τελικού Κυπέλλου τη νέα σεζόν.

Όπως αναμενόταν, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του 24χρονου γκολκίπερ έχουν πάρει... φωτιά, με τον ίδιο να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και να αποτελεί ένα «καυτό» όνομα.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά τη Δευτέρα (10/06) ήχησαν ιταλικές... σειρήνες. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστήριξε πως η Πάρμα, που επέστρεψε στη Serie A, εξετάζει την περίπτωση του πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ενώ στο... κόλπο είναι και η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ.

«Η Πάρμα σκέφτεται τον Κοτάρσκι, η Ίντερ είναι επίσης στο κόλπο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Με ένα του ανάρτηση στα social media, ο γνωστός δημοσιογράφος επισήμανε πως στο… παιχνίδι της διεκδίκησης του Κοτάρσκι βρίσκεται η Άουγκσμπουργκ και η Σαουθάμπτον, με τον Δικέφαλο να ζητάει 10 εκατ. ευρώ + μπόνους για να πει το «ναι» σε ενδεχόμενη πώληση του Κροάτη.

Θυμίζουμε πως ο Κοτάρσκι ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2022, αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και μέχρι σήμερα έχει καταγράψει συνολικά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα 93 εμφανίσεις, κρατώντας το μηδέν 34 φορές.