Τι ομάδα είναι ο πρώτος σε ψήφους στις Ευρωεκλογές, Γιώργος Αυτιάς

Ο Αυτιάς και ο Ψωμιάδης βλέπουν τον ΠΑΟΚ

i

© Intime

Τι ομάδα είναι ο πρώτος σε ψήφους στις Ευρωεκλογές, Γιώργος Αυτιάς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 10:35 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 10.06.2024

Πρώτος σε ψήφους ήταν στις Ευρωεκλογές του 2024 ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατίας, Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος δεν έχει κρύψει τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν ο ευρωβουλευτής που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις φετινές Ευρωεκλογές, με τους πολίτες να δείχνουν την προτίμησή τους στον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην δημοσιογράφος εξασφάλισε μία θέση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όπου και θα δίνει το «παρών» για την επόμενη τετραετία.

To ποιόν του είναι αρκετά γνωστό, αφού ο Γιώργος Αυτιάς κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές για πάνω από 20 χρόνια, με την πρώτη του εκπομπή να εκπέμπεται από τον Alpha. Μέσα από αυτές έδειξε και τις οπαδικές του προτιμήσεις, με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ.

© Google

Ο πολιτικός του κυβερνόντος κόμματος στηρίζει ένθερμα την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μιλώντας για αυτή με τα καλύτερα λόγια όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Μάλιστα, το 2019 ο ίδιος είχε εξασφαλίσει και εισιτήριο για τη φιέστα του ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

«Πήγαινα στην προπόνηση εκεί λοιπόν ήταν Φορτούλα, Γούναρης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Κούδας και μπροστά Ασλανίδης και Παρίδης, από εκείνη την μεγάλη ομάδα. Μετά μπήκαν και άλλοι, ο ΠΑΟΚ είναι μία δεξαμενή ωραίων ανθρώπων και αθλητών. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή της Βορείου Ελλάδος, ξέρετε πόσα παιδιά όταν βλέπουν τον ΠΑΟΚ λένε σπουδαία ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αυτήν την ώρα έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να γίνει καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Μοιράζοντας λοιπόν την μπάλα, δίνουν και χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τον μέσο Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του, αγαπάει όσους είναι γύρω του. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Εμείς σεβόμαστε τον άλλον, όταν πας στην Νέα Σμύρνη και μιλήσεις με τον Πανιώνιο θα μιλήσεις με σεβασμό, αυτό είναι το θέμα.

Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει ομάδα με το πορτοφόλι του Σαββίδη, έγιναν λάθη τα οποία απομακρύνθηκαν έγιναν και μεταγραφές. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους, τον καλύτερο επενδυτή, βρίσκεται στην καλύτερη πόλη της Ελλάδος, έχει προπονητή που νομίζω είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και μακάρι να κάτσει καιρό στον ΠΑΟΚ», είχε αναφέρει ο Γιώργος Αυτιάς σε δηλώσεις του στο Fair Play FM, το 2018

Δείτε απόσπασμα από το 25:30 και μετά με τον ίδιο να μιλά για τον ΠΑΟΚ: