Τρομερές σκηνές: «Ντου» οπαδών του Βύζαντα Μεγάρων στον Κούγια - Τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο (vid)

Τρομερές σκηνές: «Ντου» οπαδών του Βύζαντα Μεγάρων στον Κούγια - Τον έβγαλαν έξω από το γήπεδο (vid)

Sportal newsroom 20:18 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 29.10.2023

Οπαδοί του Βύζαντα Μεγάρων προσπάθησαν να προπηλακίσουν τον Αλέξη Κούγια στην αναμέτρηση της ομάδας τους με την Κόρινθο.

Επίθεση στον πρόεδρο της Κορίνθου και γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, πραγματοποίησαν οπαδοί του Βύζαντα Μεγάρων, κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων.

Ο Αλέξης Κούγιας που τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει την θέση του προέδρου της Κορίνθου βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου της αντίπαλης ομάδας, όταν εξαγριωμένοι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά εναντόν του.

Οι φίλοι του Βύζαντα προσπάθησαν να χτυπήσουν τον γνωστό ποινικολόγο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη χάρη στην έγκυρη επέμβαση των αστυνομικών που ήταν δίπλα του.

Ωστόσο δεν έλειψαν οι φραστικές επιθέσεις και τα συνθήματα προς το πρόσωπό του, με τον ίδιο να βρίσκεται για λίγα δευτερόλεπτα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Οι οπαδοί του πέταξαν μπουκάλια με νερό και προσπάθησαν να τον προπηλακίσουν χωρίς επιτυχία. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από γκολ της Κορίνθου το οποίο ο κ. Κούγιας πανηγύρισε.

Οι αντίπαλοι οπαδοί δεν δέχθηκαν και τόσο ευχάριστα την αντίδρασή του αυτή και άμεσα του επιτέθηκαν, προτρέποντάς τον να φύγει από το γήπεδό τους.

Τελικά η Κόρινθος επιβλήθηκε με σκορ 2-1 και ο ίδιος δεν τραυματίστηκε παρά τις προσπάθειες των οπαδών των γηπεδούχων να τον χτυπήσουν.

Δείτε στο βίντεο του lawandorder.gr τη στιγμή της επίθεσης: