Πάγωσε ο ποδοσφαιρικός κόσμος: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Μπας Ντοστ (vid, pics)

Πάγωσε ο ποδοσφαιρικός κόσμος: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο Μπας Ντοστ (vid, pics)

20:03 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 29.10.2023

Ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Άλκμααρ με τη Ναϊμέγκεν.

Συνταρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με τη Ναιμέγκεν για τη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Μπας Ντοστ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ναϊμέγκεν είχε το προβάδισμα με 2-1, σε ένα ματς που σκόραρε και ο Βαγγέλης Παυλίδης. Στο 90ό λεπτό κι ενώ η μπάλα παιζόταν στη μεσαία γραμμή, ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε λίγο κάτω από τη σέντρα την ώρα που η Ναϊμέγκεν ήταν στην επίθεση. 

Ο διαιτητής άργησε να αντιληφθεί τι γινόταν και να δώσει εντολή να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο. Αμέσως επικράτησε σιγή στο γήπεδο. Σε μία στιγμή που θύμισε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης του Κριστιάν Έρικσεν, οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν κύκλο γύρω από τον Ντοστ. 

Αφού παρασχέθηκαν στον παίκτη οι πρώτες βοήθειες, ο Μπας Ντοστ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο σε φορείο. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής ύψωσε το χέρι του προκειμένου να δείξει ότι είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του. «Ο Μπας Ντοστ έχει τις αισθήσεις του και απομακρύνεται από το γήπεδο», ανέφερε η Ναϊμέγκεν στο twitter. 

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Πλέον, αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του ματς για τα υπόλοιπα λεπτά.