Κούγιας: «Ο Κοσμάς με είπε γραφικό και ο Λυσάνδρου πετάχτηκε σαν Φιλιππινέζα»

O Αλέξης Κούγιας

Κούγιας: «Ο Κοσμάς με είπε γραφικό και ο Λυσάνδρου πετάχτηκε σαν Φιλιππινέζα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 15:51 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 04.03.2024

Για την ένταση του με τον Γιώργο Κοσμά μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τη διαδικασία της κλήρωσης στη Stoiximan Super League.

Η διαδικασία της κλήρωσης για τα playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε με τρομερή ένταση, αφού Γιώργος Κοσμάς και Αλέξης Κούγιας είχαν διαπληκτισμό. Σε αυτό το περιστατικό αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε πως ήθελε να κάνει μία καταγγελία, ζητώντας αυτή να γραφτεί στα πρακτικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει η παρέμβαση του κ. Κοσμά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Ζήτησα από την έναρξη της κλήρωσης να καταγράφει μια δήλωση μου στα πρακτικά. Αυτή ήταν ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός των ΑΕΚ, Λαμία, Άρη και Κηφισιά, όλες οι άλλες ομάδες εξέδωσαν δηλώσεις για τη διαιτησία. Εδώ και χρόνια έχουμε αφήσει στον Γιάννη Παπαδόπουλο να ελέγχει το με ποιον τρόπο θα βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ και ποιοι θα πέσουν - ποιοι θα ανέβουν.

Ενώ ετοιμάζουν να τους πω ότι η ομάδα που διακρίνεται στην πρώτη θέση, με κάποιο μαγικό τρόμο δέχεται εις βάρος της διαιτησία και η ΑΕΚ βρίσκεται πρώτη, πετάχτηκε ο κ. Κοσμάς. Δεν διαμαρτυρήθηκαν φέτος Πανσερραϊκός και Κηφισιά. Πηγαίνουμε τώρα στα playoff όπου θα παίξουν διαιτητές που έχουν αμφισβητηθεί. Αυτά θα πρέπει να διαβαστούν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Όταν πήγα να τα πως αυτά, τότε πετάχτηκε ο Κοσμάς, με είπε γραφικό και να βγω να τα πω στις τηλεοράσεις. Μετά παρενέβη λες και ήταν Φιλιππινέζα ο Λυσάνδρου».