«Η Μίλαν εγκαταλείπει την περίπτωση Κουλιεράκη - Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ένα ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια»

Πασχαλάκης - Κουλιεράκης

i

© Intime

«Η Μίλαν εγκαταλείπει την περίπτωση Κουλιεράκη - Ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ένα ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:57 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 07.12.2023

Οι οικονομικές απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φαίνεται να οδήγησαν τη Μίλαν στο να εγκαταλείψει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα σενάρια για την πιθανή μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη Μίλαν είχα πάρει... φωτιά. Οι τραυματισμοί στην αμυντική γραμμή της ιταλικής ομάδας είχαν αναγκάσει τους ιθύνοντες του συλλόγου να βγουν στην αγορά για ένα στόπερ με φόντο το... μέλλον και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποτέλεσε μία από τις πιθανές λύσεις.

Ωστόσο, πλέον τα γειτονικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα ένα δημοσίευμα της «Milanlive» τονίζει πως η Μίλαν εγκαταλείπει την υπόθεση του αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ, με τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Δικεφάλου να αποτελούν το «αγκάθι».

«Η Μίλαν θεωρούσε πως θα ήταν μια εύκολη διαπραγμάτευση , αλλά ο ΠΑΟΚ σκέφτεται ένα ποσό πάνω από τα 10 εκατομμύρια. Έτσι, η Μίλαν αποφάσισε να αποχωρήσει από την διεκδίκηση του παίκτη, αφού δεν μπορούσε να κινηθεί σε τέτοια οικονομικά πεδία, αφού δεν έχει τέτοιο μπάτζετ αναφορικά με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και θεωρεί πως θα μπει σε μια διαπραγμάτευση πάνω από τα όρια της».

Μπότο για Κουλιεράκη: «Δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν»

Να θυμίσουμε πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο είχε μιλήσει σε μέσο της πατρίδας του για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και το ενδιαφέρον της Μίλαν, επαινώντας μεταξύ άλλων τον 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Τσιάρτας: «Βλέπω στον Μέσι τον εαυτό μου - Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν γαμ@@@@η ιδέα από ποδόσφαιρο»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:18 - 07.12.2023

Τσιάρτας: «Βλέπω στον Μέσι τον εαυτό μου - Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν γαμ@@@@η ιδέα από ποδόσφαιρο»

Ο Βασίλης Τσιάρτας κλήθηκε να μιλήσει για την Εθνική Ελλάδας και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα κοινά χαρακτηριστικά του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Κουλιεράκης δεν είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά θα μπορούσε να γίνει στη Μίλαν. Είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός που πέρυσι ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στην Ιταλία θα μπορούσε να γίνει δυνατός», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.