«Επιμένει για Κουλιεράκη η Μίλαν» - Τι σχολιάζει ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©intime

«Επιμένει για Κουλιεράκη η Μίλαν» - Τι σχολιάζει ο ΠΑΟΚ για την υπόθεση

Δημήτρης Χούπης 20:21 - 31.10.2023

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί η Μίλαν επιμένει για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στις τάξεις του «δικεφάλου» δεν επιβεβαιώνεται τίποτα.

Επιμένει η Μίλαν για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, γράφουν οι Ιταλοί. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της calciomercato η ομάδα του Μιλάνο, ετοιμάζει νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. Στις τάξεις των «ροσονέρι», αλλά και του προπονητή Στέφανο Πιόλι, δεν είναι ευχαριστημένοι από το αμυντικό κομμάτι της ομάδας. 

Οι τραυματισμοί μάλιστα έχουν κάνει στη Μίλαν να κοιτάξουν για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Ψηλά στη λίστα λοιπόν είναι και ο στόπερ του ΠΑΟΚ

«Η Μίλαν ήδη εργάζεται για να βρει την κατάλληλη λύση για την ενίσχυσή της ενόψει Ιανουαρίου στο κέντρο της άμυνας και πρόθεση των ροσονέρι είναι να καταθέσουν μια νέα πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο εκπρόσωπος της ''τάξης του 2003'' είναι πολύ δημοφιλής του τελευταίους μήνες στους ''ροσονέρι''», κάνει λόγο η αναφορά των Ιταλών. 

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρουν κι άλλα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα, όπως αυτό του Μαξίμ Εστέβε από τη Μονπελιέ, το οποίο ξεχωρίζει. Το περασμένο καλοκαίρι είχε συνδεθεί ξανά ο Κουλιεράκης με τη Μίλαν, αφού είχε ειπωθεί ότι η ιταλική ομάδα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, με τον «δικέφαλο» να ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ. 

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ όμως δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη πρόταση από τη Μίλαν για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη