Κουν Αγουέρο: Εμφανίστηκε ως «Joker», σκόραρε και πανηγύρισε σαν τον Μέσι (vid)
i

Αγουέρο/©Twitter

Κουν Αγουέρο: Εμφανίστηκε ως «Joker», σκόραρε και πανηγύρισε σαν τον Μέσι (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 09:26 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο πρώην Αργεντινός επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στον τρίτο αγώνα του Kings League.

Την ώρα που μαίνεται ο επικοινωνιακός πόλεμος ανάμεσα στον Πικέ και τη Σακίρα, το Kings League, που διοργανώνει με επιτυχία ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα «σπάει» τα ταμεία. Τα δύο πρώτα παιχνίδια παρακολούθησαν περίπου 450.000 τηλεθεατές και τον τρίτο 1 εκατομμύριο, έχοντας απέναντι του ως αντίπαλο τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-0)! Σημαντικό ρόλο έπαιξε η διαφήμιση του παίκτη έκπληξη, που εμφανίστηκε στο γήπεδο ως «Joker». Κλήθηκε να τον αναγνωρίσει, χωρίς επιτυχία, ο Ibai Llanos, ο οποίος είναι διάσημος στην Ισπανία λόγω της ενασχόλησης του με διάφορες εταιρείες που σχετίζονται με το διαδίκτυο. 

Ο Κουν Αγουέρο λοιπόν ήταν ο άνθρωπος μυστήριο. Είναι ο πρόεδρος της ομάδας με την οποία αγωνίστηκε στη συνέχεια. Σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ και πανηγύρισε σαν τον Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Στην ομάδα του Αγουέρο είναι και ο Σαβιόλα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που επίσης συμμετείχε στον αγώνα. Αναμένονται και άλλες εκπλήξεις από τον Πικέ. Το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα έχει κάνει σε χρόνο ρεκόρ μεγάλη επιτυχία.