Ποδοσφαιριστής της Λα Λίγκα συμμετείχε σε αγώνα με μάσκα ώστε να μην γίνει αντιληπτός απ' την ομάδα του
i

Kings league Infojobs, via its official Twitter account

Ποδοσφαιριστής της Λα Λίγκα συμμετείχε σε αγώνα με μάσκα ώστε να μην γίνει αντιληπτός απ' την ομάδα του

Πάνος Μαλακτάρης • 17:48 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Το «Kings League», το ποδοσφαιρικό τουρνουά 7χ7 που διοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ, επιφύλασσε μια έκπληξη στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν

Ο Καταλανός πρώην πλέον ποδοσφαιριστής είναι εδώ και λίγο καιρό πρόεδρος ενός ιδιαίτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά, του επονομαζόμενου Kings League. Αυτό είναι ένα τουρνουά 7χ7 όπως λέγεται, με τις ομάδες δηλαδή που συμμετέχουν να «κατεβάζουν» 7 παίκτες αντί για 11. Σε αυτή την πολύ καλά οργανωμένη όπως φαίνεται διοργάνωση, συμμετέχουν ήδη και κάποιοι παίκτες-έκπληξη, όπως ο Μεξικανός Χαβιέρ Ερνάντες (Τσιτσαρίτο), οι Ισπανοί Ραούλ Ταμούδο και Ζοάν Καπντεβίλα, ενώ οι Ίκερ Κασίγιας και Σέρχιο Αγουέρο είναι μεταξύ των πρόεδρων μερικών από τις ομάδες που συμμετέχουν. 

Ο Πικέ λοιπόν είχε ήδη προϊδεάσει με ένα tweet του τι πρόκειται να ακολουθήσει την Κυριακή που μας πέρασε, γράφοντας «για όσους από εσάς θέλετε κάτι δυνατό, ετοιμαστείτε για τον παίκτη που θα συμμετάσχει αυτή την Κυριακή στο kings league», πριν αργότερα ανακοινώσει αυτό που είδαμε και στις σχετικές φωτογραφίες. 

«Ένας παίκτης κάτω των 30 ετών ο οποίος θα αγωνιστεί με μια μάσκα μεξικανού παλαιστή και μακριά μανίκια ώστε να κρύψει τα τατουάζ του». Όλα αυτά ενώ διέρρευσε πως αφορά εν ενεργεία παίκτη που αγωνίζεται στη Λα Λίγκα και που προφανώς δεν είχε τη συγκατάθεση τόσο της ομάδας του όσο και του ατζέντη του. Έτσι συμμετείχε με το κωδικό όνομα enigma (το αίνιγμα), με μια υπέροχη μάσκα luchador (οι παραδοσιακοί παλαιστές του Μεξικό). 

Η απόδοσή του enigma μπορεί να μην ήταν η αναμενόμενη, αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να προσελκύσει περισσότερους από 500.000 θεατές μέσω του λογαριασμού της στο twitch (διαδικτυακή πλατφόρμα) μέσω του οποίου μεταδίδονται τα παιχνίδια της kings league σε απευθείας μετάδοση. Τέλος, όσες εικασίες κι αν έχουν γίνει από την Κυριακή το βράδυ, η ταυτότητα του εν λόγω παίκτη παραμένει απόλυτα μυστική.