Τραυματίστηκε ξανά ο Κουρμπέλης, αμφίβολος ενόψει Ντεμίρσπορ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης

i

©intime

Τραυματίστηκε ξανά ο Κουρμπέλης, αμφίβολος ενόψει Ντεμίρσπορ

Sportal newsroom 14:31 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 04.10.2023

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ μετά από δύο μήνες, ωστόσο ένας τραυματισμός τον αφήνει ξανά εκτός.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τη νέα του ομάδα, της Τράμπζονσπορ ήταν στις 26 Αυγούστου για το πρωτάθλημα της Τουρκίας κόντρα στη Ρίζεσπορ. Στην εν λόγω αναμέτρηση ο 29χρονος Έλληνας μέσος πήρε φανέλα βασικού κι αγωνίστηκε για 84 λεπτά. Εκτοτε όμως αναγκάστηκε να μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους αγώνες με Κασίμπασα, Μπεσίκτας, Χατάισπορ και Πεντικσπόρ.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση για τον αγώνα με την Ντεμίρσπορ, ένας νέος τραυματισμός βάζει ξανά τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού στα «πιτς» λόγω χτυπήματος στην προπόνηση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fotomac», Νέναντ Μπιέλιτσα είπε ότι μετά την κόκκινη κάρτα του Μπατίστα Μέντι στον αγώνα με την Πεντικσπόρ. Ετσι, σύμφωνα με τους Τούρκους, η συμμετοχή του 30χρονου μέσου στην αναμέτρηση με την Ντεμίρσπορ είναι αμφίβολη.

Δεν τα παρατάει με Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ: Κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση μετά το πρώτο «όχι»
REST OF THE WORLD

10:29 - 04.10.2023

Δεν τα παρατάει με Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ: Κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση μετά το πρώτο «όχι»

Η Τραμπζονσπόρ δεν τα παρατάει και προσέφερε νέα προσφορά στον Τάσο Μπακασέτα, προκειμένου ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

«Αξιολογήσαμε τον Κουρμπέλη ως 6άρι στα ματς που δώσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά όμως τις μεταγραφές των Μεντί και Μπεράτ, επιλογή μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ασφαλώς, τούτο δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε και τον Κουρμπέλη. Άλλωστε μετά την κόκκινη κάρτα του Μεντί θα έχει ευκαιρίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τράμπζονσπορ.