Δεν τα παρατάει με Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ: Κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση μετά το πρώτο «όχι»

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Mustafa Yalçın/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Δεν τα παρατάει με Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ: Κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση μετά το πρώτο «όχι»

Κώστας Τόπας 10:29 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 04.10.2023

Η Τραμπζονσπόρ δεν τα παρατάει και προσέφερε νέα προσφορά στον Τάσο Μπακασέτα, προκειμένου ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα.

Τραμπζονσπόρ και Τάσος Μπακασέτας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πριν από μεριλές εβδομάδες, η πρωταθλήτρια Τουρκίας το 2021-22, προσέφερε στον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό νέο τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον «Baka», σύμφωνα με τους Τούρκους, ήταν αρνητική.

Στον πρόσφατο αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Πεντίκσπορ, ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του από νωρίς, δημιουργώντας το πρώτο γκολ της ομάδας στο τρίτο μόλις λεπτό, για τον Ονουάτσου και πετυχαίνοντας το δεύτερο στο 27' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του και τη φετινή σεζόν, έχουν κάνει τους ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας να επιθυμούν διακαώς την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει με νέο δημοσίευμά της η «Fanatik», οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα προσφορά στον 30χρονο μεσοεπιθετικό προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στη Τραπεζούντα. Η νέα βελτιωμένη προσφορά αφορά τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ. Στην Τραπεζούντα μάλιστα κλήθηκε ο μάνατζερ του αρχηγού της «γαλανόλευκης», του οποίου η απόδοση συνεχίζει να αυξάνεται και έχει γίνει το αγαπημένο πρόσωπο των οπαδών από την ημέρα που έφτασε.

Τσίλης στους «Baladeros Live»: «Ο Μπακασέτας δεδομένα θα γυρίσει στην ΑΕΚ - Τον γουστάρει ο Αλμέιδα σαν παίκτη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:06 - 02.10.2023

Τσίλης στους «Baladeros Live»: «Ο Μπακασέτας δεδομένα θα γυρίσει στην ΑΕΚ - Τον γουστάρει ο Αλμέιδα σαν παίκτη»

Ο Κώστας Τσίλης μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεδομένα δεν έχει κλείσει ο κύκλος του αρχηγού της εθνικής ομάδας στην Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη προσφορά την οποία φέρεται να απέρριψε ο Τάσος Μπακασέτας αφορούσε πάλι τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ όμως είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει τη γνώμη του 30χρονου Έλληνα με τη νέα προσφορά που έριξε στο τραπέζι.