Κούτρης: «Πέρασα δυσκολίες στην Ελλάδα κι έψαχνα μία αλλαγή»

Κούτρης

i

© Pogoń Szczecin FC

Κούτρης: «Πέρασα δυσκολίες στην Ελλάδα κι έψαχνα μία αλλαγή»

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα.

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει βρει την... Ιθάκη του στην Πολωνία με τη φανέλα της Πογκόν Στέτσιν.

Ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας έχει συμπληρώσει πάνω από ένα χρόνο στην ομάδα, την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε ως ο δεύτερος κορυφαίος αριστερός μπακ του πολωνικού πρωταθλήματος και συνολικά έχει μετρήσει 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στα ΜΜΕ της Πολωνίας και μεταξύ άλλων στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ήταν κάτι που χρειαζόμουν γιατί οι έξι τελευταίοι μήνες προτού έρθω στην Πόγκον ήταν πραγματικά δύσκολοι για μένα. Είχα προβλήματα στον Ολυμπιακό και έψαχνα για μία αλλαγή. Έτσι ήρθε η πρόταση της Πόγκον και σώθηκα. 

Αγαπώ το Στσέτσιν από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Αγαπώ την ομάδα και τους ανθρώπους της. Όλοι εδώ σε κάνουν να αισθανθείς σημαντικός και βγάζουν την καλύτερη εκδοχή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα την Πόγκον. Η πρώτη χρονιά μου ήταν καλή, αλλά όχι τέλεια. Ξέρω πως μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα.

Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος μετά από κάθε προπόνηση και να καταφέρω περισσότερα ως ποδοσφαιριστής, αλλά και με την Πόγκον. Αυτό είναι το μότο της ζωής μου. Ακόμη και όταν ήμουν παιδί έδινα το 100% σε κάθε προπόνηση για να γίνω καλύτερος. Αυτό έκανα και θα συνεχίσω να κάνω βελτιώνοντας κάθε πλευρά του παιχνιδιού μου».