Κουτσιαύτης: «Κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Μοντόγια - Υπάρχει παράβαση πάνω στον Σένκεφελντ» (vid)

ΠΑΟΚ - Άρης

i

© PrtScr

Κουτσιαύτης: «Κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Μοντόγια - Υπάρχει παράβαση πάνω στον Σένκεφελντ» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:39 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 18.09.2023

Ο Μένιος Κουτσιαύτης σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κι ανέφερε χαρακτηριστικά πως κακώς δεν δόθηκαν πέναλτι σε Αγρίνιο και Τούμπα.

Η 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League είναι έτοιμη να ρίξει την αυλαία της κι όπως αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά, οι αμφισβητούμενες φάσεις που σήκωσαν θύελλα... αντιδράσεων ήταν αρκετές.

Μετά την ολοκλήρωση των δύο ντέρμπι της Κυριακής (17/9), ο Μένιος Κουτσιαύτης έκανε τη δική του πρεμιέρα στο νέο διαδικτυακό του κανάλι «Referee Code», στο οποίο μεταξύ άλλων θα σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις κάθε αγωνιστικής.

Σε ότι αφορά το ματς στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό (0-5), ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στο πέναλτι που κακώς δεν πήραν οι πράσινοι, στο μαρκάρισμα του Μαλή πάνω στον Σένκεφελντ.

Αναφορικά με το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στην Opap Arena (1-1), σημείωσε ότι σωστά πάρθηκε πίσω το πέναλτι το οποίο δόθηκε υπέρ του Ρότα σε μαρκάρισμα του Κίνι.

Τέλος, για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη (0-0), ο Κουτσιαύτης μίλησε για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Δικεφάλου στο χέρι του Μοντόγια, μετά την κεφαλιά του Εκόνγκ στο 38', λέγοντας πως υπάρχει παράβαση.

Δείτε όλη την ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις της 4ης αγωνιστικής:

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Παπαπέτρου: «Έκανε πολιτική σε βάρος μας, περιμένουμε την επιβράβευσή του από την ΚΕΔ»

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν έξαλλοι με τον διαιτητή του αγώνα, Τάσο Παπαπέτρου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαν έντονα παράπονα για την απόφαση της δεύτερης κίτρινης στον Ντουκουρέ.

«Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ. Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο. Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις. Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά. Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουσέσκου.