Παίκτης της ΚΠΡ καταδικάστηκε σε φυλάκιση μετά από επίθεση που έσπασε το κρανίο ενός οδηγού φορτηγού!

Ιλίας Σερ

i

©QPR

Παίκτης της ΚΠΡ καταδικάστηκε σε φυλάκιση μετά από επίθεση που έσπασε το κρανίο ενός οδηγού φορτηγού!

Κώστας Τόπας 12:20 - 24.02.2024

Ο Ιλίας Σερ της ΚΠΡ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μια - παραλίγο δολοφονική - επίθεση με πέτρες εις βάρος ενός οδηγού φορτηγού πριν από τέσσερα χρόνια.

Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε ο Ιλιάς Σερ επειδή έσπασε το κρανίο ενός οδηγού φορτηγού με πέτρα. Ο αστέρας των Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς είχε καταδικαστεί για επίθεση που διέπραξε πριν από τέσσερα χρόνια, ακόμη και πριν φύγει για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ με το Μαρόκο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε τελειώσει την πρώτη του σεζόν με την ΚΠΡ και αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές του στη Γαλλία. Ένα μέρος όπου αποφάσισαν να ζήσουν μια εμπειρία καγιάκ, μαζί με τον αδερφό τους Ζαμπέρ και με μια παρέα φίλων, η οποία τελικά δεν ήταν τόσο ικανοποιητική όσο θα ήθελε ο ίδιος ο παίκτης

Το καλοκαίρι του 2020, ο Σερ, ο αδερφός του και μερικοί φίλοι τους ξεκίνησαν, μετά από μια εκδρομή για καγιάκ, έναν καβγά με έναν οδηγό ενός φορτηγού στον δρόμο της επιστροφής. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα και οι νεαροί κατέληξαν να επιτίθενται στον συγκεκριμένο άνδρα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το κρανίο.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο ποδοσφαιριστής χτύπησε αυτόν τον άνδρα, οδηγό φορτηγού, με μια πέτρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές συνέπειες: «Οι συνέπειες ήταν δραματικές για τον Νιλς, τον οδηγό. Υπέστη σοβαρό κάταγμα στο κρανίο μεγέθους 2 εκατοστών. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρεμς σε κρίσιμη κατάσταση», είπε ο εισαγγελέας της Αμβέρσας σε ακρόαση που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο.

Μια ιστορία που δεν τελειώνει εκεί και τελειώνει με τις συνέπειες που είχε στο θύμα: «Έπρεπε να αναρρώσει για πολύ καιρό σε ένα βελγικό νοσοκομείο και για πολύ καιρό δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά του ως οδηγός φορτηγού . Το χτύπημα ήταν σχεδόν μοιραίο για αυτόν και αισθάνεται ακόμα τις συνέπειες», καταλήγει ο εισαγγελέας. Βέβαια, μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση και να απορριφθεί η έφεση του Σερ, ο Μαροκινός θα μπορεί να δίνει κανονικά το «παρών» στις υποχρεώσεις του με την ΚΠΡ.