Ισοπαλία στο Λονδίνο ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον

Ισοπαλία στο Λονδίνο ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον

Δημήτρης Χούπης 23:54 - 21.12.2023

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Μπράιτον για τη 18η αγωνιστική της Premier League.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Μπράιτον για τη 18η αγωνιστική της Premier League

Το πρώτο μέρος είχε λίγες ευκαιρίες και την Μπράιτον έχει την μπάλα στα πόδια της περισσότερη ώρα. Οι «γλάροι» απείλησαν πρώτοι με τον Αντίγκρα, ο οποίος σούταρε, ο Χέντερσον απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Μπαλέμπα έστειλε την μπάλα αρκετά έξω. Η συνέχεια άνηκε στην λονδρέζικη ομάδα, αφού έχασε κι αυτή διπλή ευκαιρία αρχικά με τον Αγιού και αμέσως μετά με τον Ματετά, του οποίου του σουτ κόντραρε σε αμυντικό. 

Το γκολ για τους «αετούς» ήρθε στο 45+1'. Ο Ολίσε έκανε μια τρομερή σέντρα και ο Αγιού με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για την Πάλας

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντε Τσέρμπι ανέβασε τον ρυθμό του παιχνιδιού της να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 67ο λεπτό ο Χίνσελγουντ από ευνοϊκό σημείο έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από τα δοκάρια. Στο 78' οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική φάση για να κάνουν δύο τα τέρματά τους, αλλά ο Έζε λίγο πριν σουτάρει «κόπηκε» από αμυντικό. 

Η UEFA «εκβιάζει» ότι θα καταργήσει τη νέα μορφή του Champions League λόγω European Super League
CHAMPIONS LEAGUE

15:09 - 21.12.2023

Η UEFA «εκβιάζει» ότι θα καταργήσει τη νέα μορφή του Champions League λόγω European Super League

Οι άνθρωποι της UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταργήσουν τη νέα μορφή του Champions League και να παραμείνουν στην τρέχουσα, βλέποντας τη συγκεκριμένη ιδέα ως έναν τρόπο να νικήσουν τη Super League.

Στο 83ο λεπτό η Μπράιτον βρήκε απάντηση στο γκολ του Αγιού. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ μετά από σέντρα του Γκρος, έπιασε μια τρομερή κεφαλιά, κάνοντας το 1-1 για τους «γλάρους. Ο ίδιος έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά η προσπάθειά του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ