Ο Κριστιάνο γιόρτασε τα γενέθλια της Χεορχίνα σε χλιδάτο εστιατόριο του Ριάντ (vids)

Ο Κριστιάνο γιόρτασε τα γενέθλια της Χεορχίνα σε χλιδάτο εστιατόριο του Ριάντ (vids)

Κώστας Τόπας 11:19 - 28.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε τα γενέθλια της συντρόφου του Χεορχίνα Ροντρίγκες, σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια του Ριάντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος αστέρας της Αλ Νασρ, γιόρτασε τα γενέθλια της συντρόφου του, Χεορχίνα, σε εστιατόριο στο Ριάντ το βράδυ της Παρασκευής (27/01) και έτυχε μιας όμορφης δεξίωσης εντός και εκτός καταστήματος.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν τις προετοιμασίες του εστιατορίου για τον εορτασμό των γενεθλίων της Χεορχίνα, καθώς και την επίσκεψη του Ρονάλντο. Το εστιατόριο ήταν κλεισμένο αποκλειστικά για το ζεύγος -το οποίο ντύθηκε στα λευκα- και όπως φαίνεται στο εστιατόριο υπήρχαν χρυσά στολίδια σε κάθε γωνιά, δημιουργώντας έτσι μια εκθαμβωτική ατμόσφαιρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ρονάλντο συμμετείχε σε δύο επίσημα ματς με την Αλ-Νασρ από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό, ωστόσο εξακολουθεί να ψάχνει το πρώτο του γκολ με την κίτρινη φανέλα. Πρόσφατα μάλιστα, ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, έριξε μέρος της ευθύνης στον Πορτογάλο αστέρα μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ από τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Χεορχίνα γιορτάζει τα γενέθλιά της σε μια αραβική χώρα, καθώς ο Ρονάλντο γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της πέρυσι στο Ντουμπάι