Δυσαρέσκεια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Δυσαρέσκεια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ (vid)

Κώστας Τόπας 12:20 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 27.01.2023

Ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, έριξε μέρος της ευθύνης στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Αλ Νασρ από τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος διεθνής ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα της ομάδας του με την Αλ-Ιτιχάντ, από την οποία η Αλ Νασρ γνώρισε την ήττα με 3-1 στο «Κινγκ Φαρντ» και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Super Cup. Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν ιδανικά για τον 37χρονο αστέρα τον οποίο οι οπαδοί της Αλ-Ιτιχάντ πίκαραν στο τέλος της αναμέτρησης, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως φέρει μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της ομάδας τους.

«Ένα από τα πράγματα που άλλαξαν την εξέλιξη του αγώνα ήταν η χαμένη ευκαιρία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαίρω την Αλ-Ιτιχάντ. Παρουσίασαν ένα πολύ καλύτερο πρώτο ημίχρονο από εμάς και εμείς παίξαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός.