The Ronaldo effect: Εκτόξευσε την Αλ Νασρ στα social media - Περισσότερους followers από πολλά «μεγαθήρια» της Ευρώπης
i

Ρονάλντο/©AlNassr

The Ronaldo effect: Εκτόξευσε την Αλ Νασρ στα social media - Περισσότερους followers από πολλά «μεγαθήρια» της Ευρώπης

Κώστας Τόπας 10:59 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 05.01.2023

Μέσα σε λίγα 24ωρα η Αλ Νασρ έχει αρχίσει να… απολαμβάνει τα κέρδη από την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς χάρη στον Πορτογάλο η σαουδαραβική ομάδα έχει εκτοξευτεί στα social media με εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας συμβόλαιο δυόμισι ετών, με 200 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης (03/01) μπροστά από 30.000 φιλάθλους.

Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ
REST OF THE WORLD

17:30 - 04.01.2023

Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο Ζόρζε Μέντες έπαψε να έχει σχέσεις με τον Πορτογάλο αστέρα.

Υπό άκρα μυστικότητα και προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας οι άνθρωποι της Αλ Νασρ, έμεναν κρυμμένοι σε ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, μέχρι την τελική συμφωνία με τον Πορτογάλο αστέρα.

Λίγες ώρες μετά την επίτευξης συμφωνίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο επίσημος λογαριασμός της Αλ Νασρ στο Instagram, αριθμούσε περίπου 860.0000 ακόλουθους. Επειτα από οριστικό «ναι» του Πορτογάλου, έφτασε στο 1,6 εκατομμύριο και σήμερα αγγίζει τους 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram!

Οπως φαίνεται η υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετή προκειμένου να εκτοξεύσει την Αλ Νασρ στα social media. Πλέον έχει περισσότερους ακόλουθους από αρκετά «μεγαθήρια» της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Η Ίντερ βρίσκεται πίσω από την σαουδαραβική ομάδα με 8,8 εκατομμύρια ακόλουθους, ο Αγιαξ ακολουθεί με 7,8, η Φενέρμπαχτσε με 8,3 η Μπόκα Τζούνιορς με 7,4, η Λέστερ με 7,1 η Ρίβερ Πλέιτ με 6,9, η Ρόμα με 5,2 και τέλος η Νάπολι αριθμεί 3,3 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Ολες αυτές βλέπουν την πλάτη της Αλ Νασρ. Τουλάχιστον στα social media, λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κανένας άλλος αθλητής δεν είχε ποτέ αυτό το είδος επιρροής.