Κριστιάνο Ρονάλντο και Τομ Μπρέιντι «μοιράζονται» την ίδια γυναίκα

Τομ Μπρέιντι - Ιρίνα Σαίκ - Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τομ Μπρέιντι «μοιράζονται» την ίδια γυναίκα

Sportal newsroom 20:16 - 13.09.2023

Η πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ, εθεάθη να μπαίνει και να βγαίνει από το διαμέρισμα του θρύλου του NFL, Τομ Μπρέιντι φορώντας τα ίδια ρούχα.

Ένα νέο λαμπερό ειδύλλιο φαίνεται να δημιουργείται στον χωρο του αθλητισμού, με τον θρυλικό κουόρτερμπακ του NFL, Τομ Μπρέιντι να φαίνεται ότι βγαίνει το μοντέλο και πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ.

Από το καλοκαίρι μοιάζει να έχει ξεκινήσει η σχέση του Τομ Μπρέιντι με το μοντέλο ρωσικής καταγωγής, Ιρίνα Σάικ και πλέον φαίνεται πως η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο. Η 37χρόνη εθεάθη να μπαίνει στο διαμέρισμα του Μπρέιντι στη Νέα Υόρκη το βράδυ φορώντας ένα λεοπάρ φόρεμα, ενώ το επόμενο πρωί βγήκε από εκεί φορώντας το ίδιο φόρεμα.

Ο 46χρόνος σταρ των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς έμεινε πρόσφατα ελεύθερος μετά το διαζύγιό του με το επίσης μοντέλο Ζιζέλ μετά από 13 χρόνια γάμου. Η πρώην του Κριστιάνο πάντως πέρασε μέρος του καλοκαιριού της με τον γνωστό ηθοποιό Μπράντλει Κούπερ, με τον οποίο έχει και παιδί και επομένως το τοπίο είναι ακόμα θολό σχετικά με το τί ακριβώς συμβαίνει.