Τα κολακευτικά λόγια που αντάλλαξαν η Χεορχίνα Ροντρίγκες κι η Αντονέλα Ροκούσο στα social media

Τα κολακευτικά λόγια που αντάλλαξαν η Χεορχίνα Ροντρίγκες κι η Αντονέλα Ροκούσο στα social media

Sportal newsroom 15:45 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 12.09.2023
Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες κι η αγαπημένη του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούσο φαίνεται πως έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες και η Αντονέλα Ροκούσο είναι σύντροφοι των δύο πιο διάσημων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει κάποιου είδους ανταγωνισμό μεταξύ των δύο.

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά ανταγωνιστές είναι οι δύο γυναίκες μεταξύ τους. Αυτό έγινε ξεκάθαρο πρόσφατα στα social media. «Όμορφη», έγραψε η Αντονέλα Ροκούσο σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία ανταπέδωσε τα καλά λόγια και έγραψε «πολύτιμη» στην σύντροφο του Λιονέλ Μέσι σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις.

Σφύριξε… λήξη ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Η αντιπαλότητα με τον Μέσι δεν υπάρχει πια! Αλλάξαμε την ιστορία του ποδοσφαίρου»

Ο Πορτογάλος αστέρας, ήταν εκείνος που εκπροσώπησε την εθνική του ομάδα στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του EURO 2024. Μίλησε για την κόντρα με τον Μέσι αλλά και το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε πρόσφατα με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Η αντιπαλότητα έχει φύγει. Ήταν μια καλή κόντρα και άρεσε πολύ στους θεατές. Αν σου αρέσει ο Κριστιάνο, δεν χρειάζεται να μισείς τον Μέσι. Και αντίστροφα. Είμαστε και οι δύο πολύ καλοί, αλλάξαμε και συνεχίζουμε να αλλάζουμε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Μας σέβονται σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάνουμε το δρόμο μας. Παρόλο που δεν παίζουμε πια στην Ευρώπη, αυτός τα πάει καλά απ' ό,τι έχω δει, όπως και εγώ. Συνεχίζεται γιατί η κληρονομιά συνεχίζεται. Αλλά η αντιπαλότητα... δεν το βλέπω έτσι. Μοιραστήκαμε τη σκηνή πολλές φορές για 15 χρόνια και καταλήξαμε να είμαστε, δεν θα πω φίλοι γιατί δεν είχαμε δειπνήσει ποτέ, αλλά συνάδελφοι».

Για το ρεκόρ των 850 γκολ που πέτυχε το περασμένο Σαββατοκύριακο, απέναντι στην Αλ Χαζέμ: «Είναι ένα ιστορικό ορόσημο. Νιώθω περηφάνια που έφτασα αυτούς τους αριθμούς. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να πετύχω. Αλλά θέλω περισσότερα. Ενώ παίζεις ακόμα, πρέπει να είσαι εδώ πάνω και να σκέφτεσαι μεγαλύτερες επιτυχίες. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν, τους συλλόγους που πέρασα και την εθνική ομάδα».