Το viral βίντεο με το σκυλί που ντριμπλάρει αλά Λιονέλ Μέσι

Το viral βίντεο με το σκυλί που ντριμπλάρει αλά Λιονέλ Μέσι

Sportal newsroom 10:02 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 12.09.2023

Ένα βίντεο που δείχνει μερικά σκυλιά να παίζουν με μια μπάλα ποδοσφαίρου κι ένα από αυτά να έχει καλύτερο έλεγχο της μπάλας ακόμα και από ποδοσφαιριστές κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Είναι γνωστό πως όταν ο Λιονέλ Μέσι έχει την μπάλα στα πόδια του είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους του να του την πάρουν. Ο «Pulga» διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση, φανταστική ντρίμπλα κι στο ένας εναντίον ενός μπορεί να... εκθέσει αρκετό κόσμο. Η φαντασία κι η οξυδέρκεια τρομάζουν τους αντιπάλους του που δεν ξέρουν τι μπορεί να κατεβάσει ο νους του. Φυσικά το αριστερό του πόδι κάνει «μαγικά». 

Στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μερικά σκυλιά να παίζουν με μία μπάλα ποδοσφαίρου. Ένα από αυτά καταφέρνει να κλέψει την παράσταση με τις ντρίμπλες που κάνει αλά Λιονέλ Μέσι. Είναι πράγματι εντυπωσιακό. 

Δείτε το βίντεο: 

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 65 γκολ με φάουλ και κυνηγάει τον πρωτοπόρο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο

Το εκπληκτικό γκολ του Λιονέλ Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα στον Ισημερινό «λύτρωσε» την Αργεντινή, ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε ξεχωριστό για τον 36χρονο σούπερ σταρ. Συγκεκριμένα, η «Αλμπισελέστε» τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Εκουαδόρ, στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Mundial 2026, καθώς για 78 λεπτά οι παίκτες της αδυνατούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τότε όμως, η Αργεντινή κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, με τον συνήθη ύποπτο, Λιονέλ Μέσι να το αναλαμβάνει. Ο 36χρονος αστέρας με άψογη εκτέλεση άφησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα «άγαλμα» και χάρισε τη νίκη στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Mundial 2026.

Με αυτό το τέρμα, ο Pulga έφτασε τα 65 γκολ με εκτελέσεις φάουλ στην καριέρα του και έπιασε την επίδοση που είχε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μέσα στο 2023, ο Λίο Μέσι έχει καταφέρει να βρει δίχτυα με φάουλ πέντε φορές, ενώ συνολικά στην καριέρα του 11 με την Εθνική του ομάδα και 54 με τους συλλόγους του (Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ Μαϊάμι).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως με την απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στον Ισημερινό, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ισοφάρισε την επίδοση του Μπέκαμ και πλέον βρίσκεται στο κυνήγι των Ροναλντίνιο και Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, οι οποίοι μετράνε από 66 και 77 γκολ με φάουλ αντίστοιχα.

Μάλιστα, μετά από αυτό το γκολ ο μυθικός Λιονέλ Μέσι έφτασε τον Λουίς Σουάρες, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στα προκριματικά της διοργάνωσης, με 29 γκολ.

«Ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε 100% για να προχωρήσουμε. Αποδείχθηκε, στα φιλικά που παίξαμε και στα προκριματικά ότι αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να χαλαρώσει πέρα ​​από αυτό που πέτυχε, που είναι κάτι ιστορικό και εξαιρετικό. Πρέπει να μείνουμε με το κεφάλι στα πόδια και να συνεχίσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι.

Tags: