Η περίεργη συμφωνία του Κριστιάνο με τους υπαλλήλους του και τα 70 χρόνια απορρήτου

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Η περίεργη συμφωνία του Κριστιάνο με τους υπαλλήλους του και τα 70 χρόνια απορρήτου

Κώστας Τόπας 15:25 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 08.03.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα τεράστιο περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένων της οικογένειας, των φίλων και της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο κύκλος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τόσο μεγάλος που πρόσφατα καταλάμβαναν συνολικά 17 δωμάτια στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μέχρι να εγκατασταθούν σε ένα πολυτελές συγκρότημα.

Ένας από τους σωματοφύλακες του Ρονάλντο είναι ένας πρώην μαχητής του ΜΜΑ που ονομάζεται Γκονσάλο Σαλγκάδο, ενώ ενίσχυσε επίσης την ασφάλειά του με τις προσθήκες των διδύμων Σέρτζιο και Χόρχε Ραμαλιέρο, οι οποίοι υπηρέτησαν και οι δύο ως στρατιώτες στο τμήμα της μονάδας ειδικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Πριν από μερικά χρόνια, το «Der Spiegel» δημοσίευσε μια σειρά από «Διαρροές ποδοσφαίρου» και μία από αυτές αφορούσε ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι υπάλληλοι του Πορτογάλου αστέρα, προτού προσληφθούν.

«Τίποτα σχετικά με την ιδιωτική ζωή του Κριστιάνο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί, παρά μόνο 70 χρόνια μετά τον θάνατο είτε του παίκτη είτε του τελευταίου συγγενή του», αναφέρει αρχικά το σχετικό δημοσίευμα. Αυτό σημαίνει ότι η ρήτρα ισχύει για τα πέντε παιδιά του - τον Κριστιάνο Τζούνιορ, τα δίδυμα Εύα και Ματέο, την Αλάνα Μαρτίνα και την Μπέλα, καθώς και τη μητέρα του πρωτότοκου, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Εύα και ο Ματέο γεννήθηκαν και οι δύο από παρένθετες μητέρες, ενώ η σύντροφος Χεορχίνα Ροντρίγκες γέννησε την Αλάνα Μαρτίνα και την Μπέλα, με το αγοράκι Άνχελ να πεθαίνει δυστυχώς στη γέννηση τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τώρα κερδίζει 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με την Αλ Νασρ, φέρεται να δυσκολεύεται να προσλάβει έναν νέο υπάλληλο τον τελευταίο καιρό. Μαζί με την σύντροφό του, Χεορχίνα αναζητούν έναν προσωπικό σεφ για να μαγειρεύει στο πιο ακριβό ακίνητο που αγόρασαν, στην Πορτογαλία. Ο μισθός μάλιστα που προσφέρουν είναι στα 4.500 ευρώ το μήνα.