Ρονάλντο: «Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία - Θέλω να παίξω για ακόμα 2-3 χρόνια»

Κριστιάνο Ρονάλντο - Καρίμ Μπενζεμά

i

©Intime

Ρονάλντο: «Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία - Θέλω να παίξω για ακόμα 2-3 χρόνια»

Κώστας Τσιακλής 17:21 - 08.06.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως γνώριζε για τη μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία ενώ είπε πως θέλει να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμα 2-3 χρόνια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως γνώριζε για τη μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία ενώ ανέφερε επίσης πως θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο για 2-3 χρόνια ακόμα και στη συνέχεια να αγοράσει κάποια ομάδα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ως γνωστό αγωνίζεται εδώ και ένα εξάμηνο στην Αλ Νασρ και δήλωσε ξανά πως το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα εξελιχθεί ως ένα από τα πέντε κορυφαία στον κόσμο. Επίσης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ, στις συνθήκες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα αλλά και τη θέληση του να αγωνιστεί για λίγα χρόνια ακόμα και στη συνέχεια να αγοράσει κάποιο σύλλογο.

Αρχικά ο Ρονάλντο μίλησε για το μέλλον του, λέγοντας: «Θα ήθελα να παίξω για 2-3 χρόνια ακόμα. Στο μέλλον θα ήθελα να είμαι ιδιοκτήτης ενός συλλόγου, δεν το αποκλείω».

Για τη μεταγραφή του Μπενζεμά και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είπε: «Ήξερα ότι ο Μπενζεμά έρχεται στη Σαουδική Αραβία και γι' αυτό είπα ότι το πρωτάθλημα θα είναι μεταξύ των κορυφαίων 5 στο μέλλον, θα έρθουν περισσότεροι παίκτες. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Αλλά νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθούμε περισσότερο. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Έχουμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς Άραβες παίκτες, αλλά πρέπει να βελτιώσουν λίγο περισσότερο την υποδομή.

Ακόμα και οι διαιτητές, το σύστημα VAR, θα πρέπει να είναι λίγο πιο γρήγοροι. Νομίζω ότι μικρά πράγματα πρέπει να βελτιώσουν. Αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω εδώ και θα συνεχίσω εδώ. Κατά τη γνώμη μου, εάν συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που θέλουν να κάνουν εδώ, για τα επόμενα πέντε χρόνια, νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να μπει στο top-5 του κόσμου. Αν έρθουν, μεγάλοι παίκτες και μεγάλα ονόματα, νεαροί παίκτες, έμπειροι παίκτες, είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί αν συμβεί αυτό, το πρωτάθλημα θα βελτιωθεί».

Ο Ρονάλντο μετράει 19 συμμετοχές με την Αλ Νασρ σε όλες τις διοργανώσεις και έχει καταγράψει 14 γκολ και δύο ασίστ.