Ο πρόεδρος της Αλ Αχλί ταξίδεψε στην Αγγλία για τη μεταγραφή του Μαχρέζ

Ρίγιαντ Μαχρέζ

i

Ο Ριάντ Μαχρέζ / © Twitter

Ο πρόεδρος της Αλ Αχλί ταξίδεψε στην Αγγλία για τη μεταγραφή του Μαχρέζ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αχλί και ο πρόεδρος του συλλόγου, Γουαλίντ Μουάθ, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Μετά τους Μπενζεμά και Ενγκολό Καντέ, ακόμη ένα μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται στο στόχαστρο των Σαουδάραβων. Ο λόγος γίνεται για τον Ριγιάντ Μαχρέζ, για τον οποίον ο πρόεδρος της Αλ Αχλί, Γουαλίντ Μουάθ, επισκέφτηκε το Λονδίνο την περασμένη Τρίτη (6/06) στην προσπάθειά του να τον υπογράψει. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Αλγερινού ποδοσφαιριστή με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το 2025, ωστόσο όπως διαπιστώνεται καμία από τις δύο πλευρές δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή οικονομική πρόταση.

Τη φετινή χρονιά, ο Μαχρέζ μπορεί να μην βρίσκεται σταθερά στις βασικές επιλογές του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο έχει καταφέρει να μετρήσει 15 γκολ και 13 ασίστ σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο ποδοσφαιριστής της Σίτι είναι το πιο πρόσφατο όνομα υψηλού προφίλ που συνδέεται με την Σαουδική Pro League, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η μετακόμιση του Μπενζεμά στο ίδιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, μετά από 14 χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Ιτιχάντ

Εκτός από τον Καρίμ Μπενζεμά, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Ενγκολό Καντέ. Ο 32χρονος Γάλλος θα γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, αφού το βράδυ της Τρίτης (6/6) έδωσε τα χέρια με την Αλ Ιτιχάντ, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ποντάρει πολύ στα εξωφρενικά ποσά που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν οι ομάδες, σε παίκτες παγκοσμίας κλάσης όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ μένει να δούμε τι εξέλιξη θα υπάρξει με τον Ριγιάντ Μαχρέζ.