Ο Ρονάλντο έμεινε εκτός της καλύτερης ενδεκάδας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Ο Ρονάλντο έμεινε εκτός της καλύτερης ενδεκάδας στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:55 - 08.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 08.06.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να διακριθεί με τη νέα του ομάδα, Αλ Νασρ κι όπως αναμενόταν έμεινε εκτός της καλύτερης ενδεκάδας.

Τη φετινή σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τίποτα. Χωρίς πρωτάθλημα, χωρίς Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, χωρίς Κύπελλο και χωρίς Σούπερ Καπ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε την επιλογή να τερματίσει πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ριάντ. Ωστόσο δεν πέτυχε ούτε αυτό. Με την ανακοίνωση για την ενδεκάδα της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, η απουσία του Ρονάλντο μπορεί να προκαλεί αίσθηση, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που την θεωρούσαν αναμενόμενη.

Να θυμίσουμε, η Αλ-Νασρ ήταν ήδη στην κορυφή όταν απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο «CR7» δεν κατάφερε να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο ματς με την Αλ Ιτιφάκ, ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για 84 λεπτά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κι έμεινε στα 14 γκολ σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η λίστα των «8» που ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει την πιο... τρελή πρόβλεψη του Κριστιάνο!
REST OF THE WORLD

14:07 - 07.06.2023

Η λίστα των «8» που ετοιμάζεται να επιβεβαιώσει την πιο... τρελή πρόβλεψη του Κριστιάνο!

Πριν λίγες μέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο προέβλεψε πως θα ακολουθήσουν πολλοί τον δρόμο του. Η αρχή έγινε με τον Καρίμ Μπενζεμά. Και υπάρχουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι υποψήφιοι...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο, ο οποίος υπέγραψε για δυόμισι σεζόν συμβόλαιο με την Αλ Νασρ με ετήσιες αποδοχές 200 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει τότε στους κανονισμούς της FIFA αναφέρεται πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του αλλά χρειάζεται να καταβάλει την προβλεπόμενη αποζημίωση στην ομάδα ενώ κινδυνεύει και με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας», ανέφερε πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα της «Mundo Deportivο» και λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα του Πορτογάλου αστέρα έχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, πέρα από την αγωνιστική πλευρά, στην οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι έζησε μια ντροπιαστική χρονιά, στον εξωαθλητισμό έχει επίσης απογοητεύσει το ποδοσφαιρικό κοινό της Σαουδικής Αραβίας με τις συνεχείς επιφυλάξεις του προς συμπαίκτες, φιλάθλους και αντιπάλους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 38χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον θυμό του κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και μετά το τέλος του, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Όταν μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία, όλα έδειχναν ότι μπορούσε να βρει ηρεμία μετά από μια κουραστική σεζόν στη δεύτερη περίοδο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σήμερα όλα δείχνουν ότι περνά μια από τις χειρότερες στιγμές του κι αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα της σεζόν.

Η ενδεκάδα της χρονιάς στη Σαουδική Αραβία: