Ο Κριστιάνο θέλει να αποσυρθεί στην Αλ Νασρ!

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο θέλει να αποσυρθεί στην Αλ Νασρ!

Κώστας Τόπας 08:40 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 23.09.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είπε στους ανθρώπους της Αλ Νασρ ότι επιθυμία του είναι να αποσυρθεί με τη φανέλα της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χαράξει μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα για περισσότερες από δύο δεκαετίες, καθώς έπαιζε για μερικούς από τους πιο γνωστούς συλλόγους στην Ευρώπη. Πλέον όμως απολαμβάνει τον χρόνο του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, με την οποία ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει βάλει στόχο να αποσυρθεί.

Την Παρασκευή (22/09), η Αλ Νασρ επικράτησε της Αλ Αχλί με 4-3, σε αγώνα για τη Σαουδική Pro League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένα μέλος της Ομοσπονδίας Αθλητικών Μέσων της Σαουδικής Αραβίας μετέδωσε μια σημαντική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δήλωσε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του με την Αλ Νασρ. Μάλιστα, η απόφαση του Ρονάλντο να μην παίξει ξανά στην Ευρώπη «σόκαρε» τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Ο πρώτος σκόρερ του κόσμου, ο πρώτος σκόρερ των Αράβων, ο πρώτος σκόρερ της Αλ Νασρ και ο πρώτος θρύλος στην παγκόσμια ιστορία, είπε στην Αλ-Νασρ την επιθυμία του για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να είναι μόνο στην Αλ Νασρ. Ο θρύλος δεν θα φορέσει το σήμα άλλης ομάδας», αναφέρεται στο σχετικό tweet.

Αφού μετακόμισε στην Αλ Νασρ, ο 38χρονος Πορτογάλος επιθετικός έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο υπέγραψε αστρονομικό συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που διαρκεί μέχρι το 2025. Όταν ρωτήθηκε αν σχεδίαζε να αποσυρθεί σύντομα, ο Ρονάλντο είπε ότι ήθελε να παίξει για άλλα δύο ή τρία χρόνια. Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2025.

Ο Κριστιάνο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με τα σκορ της Σαουδικής Pro League, έχοντας πετύχει εννέα γκολ σε έξι παιχνίδια μέχρι στιγμής και αναδείχθηκε παίκτης του μήνα τον Αύγουστο. Παρά το γεγονός ότι είναι 38, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν έχει δείξει σημάδια απόσυρσης. Με την επιτυχημένη καριέρα του, ο «CR7» έχει ακόμα πολλά να δώσει στην ποδοσφαιρική κοινότητα πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.