Ο Κριστιάνο ντύθηκε Σαουδάραβας για την Εθνική Ημέρα και το έριξε στον χορό με το σπαθί του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο ντύθηκε Σαουδάραβας για την Εθνική Ημέρα και το έριξε στον χορό με το σπαθί του (vid)

Κώστας Τόπας 10:40 - 22.09.2023

Με αφορμή την 93η Εθνική Ημέρα που γιορτάζει η Σαουδική Αραβία, η Αλ Νασρ έντυσε με παραδοσιακά ρούχα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο εορταστικό της βίντεο, που έγινε viral.

Το προσεχές Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, η Σαουδική Αραβία σηματοδοτεί την αργία «Al-Yawm Al-Watani», την ημέρα της ενοποίησης του σαουδαραβικού βασιλείου, που κηρύχθηκε το 1932. Το βασίλειο θα γιορτάσει την 93η Εθνική του Ημέρα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Για να προωθήσει τη συγκεκριμένη αργία, η Αλ Νασρ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα αστέρια του συλλόγου, όπως τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Οτάβιο, Λουίς Κάστρο, Σάντιο Μανέ, Άλεξ Τέλες και Ταλίσκα.

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί καθώς μαζί με τους συμπαίκτες του είναι ντυμένοι με το thobe, το ghutra και το igal και συμμετέχουν στο χορό (σ.σ.: με σπαθιά) της Σαουδικής Αραβίας al-Ardah.

Η παραδοσιακή παράσταση συνδυάζει χορό, τύμπανα και απαγγελίες ποίησης και σηματοδοτεί την έναρξη και το τέλος αξιόλογων περιστάσεων, όπως θρησκευτικές εκδηλώσεις ή εθνικές γιορτές, γάμοι, γεννήσεις, τελετές αποφοίτησης και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις.