Οι «Έλληνες» που θα συναντήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Οι «Έλληνες» που θα συναντήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία

Κώστας Τόπας 08:53 - 01.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 01.01.2023

Γνώριμοι του ελληνικού πρωταθλήματος περιμένουν να συναντήσουν τον νεοφερμένο Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ.

Νέα σελίδα στην πλούσια καριέρα του άλλαξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στην Αλ Νασρ. Η ομάδα της Αραβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 37χρονου επιθετικού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί για τα επόμενα δύο χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες και στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η Αλ Νασρ βρίσκεται στην κορυφή θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 26 βαθμούς και στο +1 από την δεύτερη Αλ Σαμπάμπ.

Στην Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κληθεί να αναμετρηθεί με παλιούς γνώριμους του ελληνικού πρωταθλήματος. Αρχικά, με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος εργάζεται στη χώρα ως προπονητής της Αλ Φατέχ. Στην ίδια ομάδα βρίσκεται και ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντέβις Επασί θα βρεθεί επίσης αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία μιας και αγωνίζεται στην Άμπχα. Ο άλλοτε μέσος της ΑΕΚ, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ φοράει τη φανέλα της Σαμπάπ, με τη μορφή δανεισμού από την Κρασνοντάρ.

Επίσης, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος πέρυσι άνηκε στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται ως δανεικός από την Νιού Γιορκ Σίτι στην Αλ Ραέντ. Μάλιστα, υπάρχει και μία ξεχωριστή περίπτωση, όπως αυτή του Μίκαελ Ντίρεσταμ. Ο Σουηδός στόπερ με θητεία στην Ξάνθη το 2019 έως το καλοκαίρι 2020 φοράει τα χρώματα της Αλ Αντάλχ.

Τέλος, στην Σαουδική Αραβία βρίσκεται από το 2019 και ο Αλμπέρτο Μποτία. Πρώτα έπαιξε στην Αλ Χιλάλ και στη συνέχεια στην Αλ Γουέχντα. Ολοι αυτοί θα βρεθούν φέτος στον δρόμο του Κριστιάνο Ρονάλντο...