Τα επόμενα αστέρια που ονειρεύεται η Αλ Νασρ μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Ενκολό Καντέ & Σέρχιο Μπουσκέτς/Photo by Marc Atkins/Offside/Getty Images/Ideal Images

Τα επόμενα αστέρια που ονειρεύεται η Αλ Νασρ μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας 15:16 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 08.02.2023

Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, στην Αλ Νασρ θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους με περισσότερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Αλ Νασρ, μετά την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα τους. Ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους
REST OF THE WORLD

14:08 - 31.12.2022

Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, φέρεται να μην είχε σχέση στη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Νασρ, με τις σχέσεις των δύο ανδρών να βρίσκεται σε ρήξη.

Η Αλ Νασρ μοιάζει αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και το όνομά της να ακουστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Κι αν δεν το έχει καταφέρει ήδη, τότε σκοπεύει να εντάξει στο ρόστερ της κι άλλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι ηγέτες του συλλόγου καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να πείσουν και τον Σέρχιο Ράμος να ενταχθεί στην ομάδα τους, το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ισπανός στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο επόμενος στόχος των Σαουδάραβων και γι' αυτό ο πρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ σχεδιάζουν ένα ταξίδι στην Μαδρίτη για να προχωρήσουν περισσότερο τα πλάνα που έχουν στο μυαλό τους, μέρος των οποίων είναι και η υποβολή προσφοράς στον Σέρχιο Ράμος και η προσπάθειά τους να τον πείσουν να πάει στην Σαουδική Αραβία.

Επειτα, η Αλ Νασρ φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Σέρχιο Μπουσκέτς. Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα να έχει προσεγγιστεί από τους ανθρώπους της Αλ Νασρ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του θρύλου των «μπλαουγκράνα» και έμπειρου μέσου Σέρχιο Μπουσκέτς, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αν και ο Τσάβι επιθυμεί να τον διατηρήσει στον σύλλογο, ο 34χρονος μέσος φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2023. 

Η φιλοδοξία των ηγετών της Αλ Νασρ δεν σταματά εκεί και μελετώνται κι άλλοι τρόποι ενίσχυσης της ομάδας. Οπως ο τρόπος επίτευξης συμφωνίας με τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός στράικερ, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Γαλατασαράι, από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία δεσμεύεται έως το 2024. Με την τουρκική ομάδα μετράει μόλις τέσσερα γκολ σε έξι εμφανίσεις και στο τέλος της σεζόν να επιστρέψει στο Παρίσι. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν φτάσει στα γραφεία της Παρί μια ικανοποιητική πρόταση από την Αλ Νασρ, ο Μάουρο Ικάρντι να ετοιμάσει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία.

Τέλος, η Αλ Νασρ φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Ενκολό Καντέ. Του Γάλλου χαφ και παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018, ο οποίος μένει χωρίς συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2023 από την Τσέλσι και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Βέβαια, ο 31χρονος μέσος έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους Λονδρέζους προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα έτη.