Οι διάσημοι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ
i

Ρονάλντο/©Twitter

Οι διάσημοι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Ανδρέας Σερεβέτας • 12:48 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο CR7 δεν είναι ο μοναδικός γνωστός παίκτης της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ, η νέα ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Μετά από 10 αγωνιστικές, έχοντας 23 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Αλ Σαμπάμπ. Εκτός από το μάρκετινγκ, υπάρχει και σοβαρός αγωνιστικός λόγος που οδήγησε στην απόφαση της διοίκησης για την απόκτηση του. 

Ο Ρονάλντο είναι πλέον το νούμερο ένα όνομα στην ομάδα αλλά υπάρχουν και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές που θα τον πλαισιώσουν. Που έχουν κατακτήσει σημαντικούς τίτλους στο παρελθόν. 

Τερματοφύλακας στην Αλ Νάσρ είναι ο Ντέιβιντ Οσπίνα. Ο έμπειρος 34χρονος Κολομβιανός, που αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων ομάδων, στην Άρσεναλ και στη Νάπολι. Υπάρχει επίσης ο Βραζιλιάνος αμυντικός Λουίζ Γκουστάβο, ο οποίος κατέκτησε το Champions League το 2013 με την Μπάγερν Μονάχου και αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. 

Στην επίθεση αγωνίζεται ο 30χρονος Βίνσεντ Αμπουμπακάρ. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Καμερούν, που σημείωσε δύο γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έχει φορέσει τη φανέλα της Πόρτο και της Μπεσίκτας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει συμπαίκτη και τον Βραζιλιάνο Άντερσον Ταλίσκα, που αγωνίστηκε στην Μπενφίκα. Κεντρικός αμυντικός είναι ο Ισπανός Άλβαρο Γκονθάλεθ, που πήγε στην Αλ Νασρ από τη Μαρσέιγ. Στην επίθεση παίζει και ο Πίτι Μαρτίνες από την Αργεντινή. Έχει στο ενεργητικό του τρεις συμμετοχές με την «αλμπισελέστε» και έκανε το πέρασμα του από την Ρίβερ Πλέιτ.