Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους

Κώστας Τόπας 14:08 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 31.12.2022

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, φέρεται να μην είχε σχέση στη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Νασρ, με τις σχέσεις των δύο ανδρών να βρίσκεται σε ρήξη.

Ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μετά την υπογραφή του στην Αλ Νασρ. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ενδιαφερόμενων πλευρών διεξήγαγε ο προσωπικός μάνατζερ του Ρονάλντο, Ρίκι Ρεγκούφε, και όχι ο μακροχρόνιος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες. Το εν λόγω δημοσίευμα εξηγεί ότι η σχεδόν δύο δεκαετιών σχέση μεταξύ του Ρονάλντο και του Μέντες είχε αρχίσει να καταρρέει, αφού είχαν διαφωνήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Ρονάλντο γνώριζε ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να ενταχθεί σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο που συμμετέχει στο Champions League μετά την οξεία αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να επιθυμούσε να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ωστόσο αυτό ήταν πάντα εξαιρετικά απίθανο δεδομένης της ηλικίας του, των μισθολογικών του απαιτήσεων και της φύσης της αποχώρησής του από το «Όλντ Τράφορντ».