Γκάρι Νέβιλ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θλιβερό τέλος καριέρας…»
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©printscreen twitter

Γκάρι Νέβιλ για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θλιβερό τέλος καριέρας…»

15:13 - 31.12.2022

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε με σκληρά λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιλογή του να αγωνιστεί στην Αλ Νασρ.

Δριμεία κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο άσκησε ο Γκάρι Νέβιλ. Ο πρώην συμπαίκτης του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με σκληρά λόγια για τον 37χρονο παίκτη.

Συγκεκριμένα, επέκρινε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Νασρ. Χαρακτήρισε, μάλιστα, «θλιβερό» το επικείμενο τέλος της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους
REST OF THE WORLD

14:08 - 31.12.2022

Ο Μέντες δεν είχε ανάμειξη με την μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ, διαλυμένες οι σχέσεις τους

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, φέρεται να μην είχε σχέση στη μεταγραφή του Πορτογάλου στην Αλ Νασρ, με τις σχέσεις των δύο ανδρών να βρίσκεται σε ρήξη.

«Με τον Κριστιάνο είχα την αίσθηση ότι ήθελε να μείνει σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, τουλάχιστον για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν. Ότι ήθελε να πετύχει περισσότερα γκολ. Θα προτιμούσε να βρει μια ομάδα Champions League», είπε ο Άγγλος αναλυτής του Skysports.

«Επιπλέον πιστεύω ότι αυτή η προσφορά είναι εκπληκτικά μεγάλη. Προφανώς κανείς άλλος σύλλογος από την Ευρώπη δεν του προσέφερε αυτά τα χρήματα και για αυτό επέλεξε να πάει στην Αλ-Νασρ. Αυτό είναι ένα θλιβερό τέλος. Όπως φαίνεται δεν θα δούμε ξανά τον Ρονάλντο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο», κατέληξε ο Γκάρι Νέβιλ