Οι παίκτες της Αλ Νασρ παραδέχονται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τη ζωή τους δύσκολη
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images

Οι παίκτες της Αλ Νασρ παραδέχονται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει τη ζωή τους δύσκολη

Κώστας Τόπας 09:25 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 07.02.2023

Οι συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχτηκαν ότι η παρουσία του Πορτογάλου αστέρα κάνει τη ζωή τους δύσκολη στην Αλ-Νασρ.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας πριν από μερικούς μήνες έκανε την έκπληξη και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπέγραψε στην Αλ Νασρ ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο το οποίο τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε τον άμεσο αντίκτυπο που αναμενόταν, μιας και μετράει μόλις ένα γκολ που καταγράφηκε από το σημείο του πέναλτι.

Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)
LIGUE 1

13:26 - 05.02.2023

Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια αυτόν τον τίτλο.

Ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου και της Βραζιλίας, Λουίς Γκουστάβο σε δηλώσεις του στο «RT Arabic» τόνισε ότι ναι μεν είναι χαρούμενος που έχει για συμπαίκτη τον Κριστιάνο, αλλά στάθηκε κυρίως στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η απόκτηση μιας τέτοιας εμβληματικής φιγούρας: 

«Σίγουρα η παρουσία του Κριστιάνο μας δυσκολεύει. Οπως όλες οι ομάδες. Δίνει κίνητρο στις αντίπαλες ομάδες να μας νικήσουν. Ωστόσο, η παρουσία του στην Αλ Νασρ δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα γιατί μαθαίνουμε από αυτόν καθημερινά, δεδομένων των μεγάλων δυνατοτήτων που διαθέτει, τόσο τεχνικά όσο και σωματικά. Ο Κριστιάνο δημιουργήθηκε για προκλήσεις και πάντα τα καταφέρνει. Και όλοι εδώ περιμένουν τι θα παρουσιάσει. Έχει ήδη πετύχει το πρώτο του γκολ και γι' αυτό απαλλάχθηκε από την πίεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.