Ο Κριστιάνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ για να επιστρέψει στην Ρεάλ

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Francois Nel/Getty Images/Ideal Images

Ο Κριστιάνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ για να επιστρέψει στην Ρεάλ

Κώστας Τόπας 12:41 - 02.05.2023

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Αλ Νασρ, καθώς έχει ως στόχο την επιστροφή του στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «El Nacional», η περιπέτεια του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ-Νασρ μπορεί σύντομα να τελειώσει. Ο Πορτογάλος επιθετικός εντάχθηκε στον σαουδαραβικό σύλλογο τον περασμένο Ιανουάριο για δύο χρόνια και με ετήσιο μισθό 200 εκατομμυρίων ευρώ, τον υψηλότερο που προσφέρθηκε ποτέ σε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο «CR7» αγωνίζεται να εγκλιματιστεί στη νέα του χώρα και τη νέα ομάδα. 

Μετά το διαζύγιό του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Δεκέμβριο, ο Ρονάλντο είχε κάνει επίσης τα πάντα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γηραιά Ήπειρο πριν αποδεχτεί τη γιγάντια πρόταση του πετρελαϊκού κράτους. Παρά τα 12 γκολ σε 15 αγώνες και τους ασυναγώνιστους μισθούς, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσή Μπάλας φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στην Σαουδική Αραβία, ειδικά μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Αλ Νασρ.

Οπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, η απόφασή του να φύγει από τη Σαουδική Αραβία θα είχε ήδη ληφθεί, όπως αυτή της επιστροφής για να ζήσει στη Μαδρίτη, όπου πέρασε εννέα χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ (2009-2018). Αλλωστε σημαντικός ρόλος για την επιστροφή του στους «μερένχες» παίζει και η Χεορχίνα Ροντρίγκες, την οποία γνώρισε στην ισπανική πρωτεύουσα. Ο Ρονάλντο φαίνεται ότι νοσταλγεί τη ζωή στη Μαδρίτη και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φλορεντίνο Πέρεθ το περασμένο καλοκαίρι ενώ το όνομά του ακούστηκε και τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Είχε επίσης προσπαθήσει να πλησιάσει τον άλλο σύλλογο ναυαρχίδα της πόλης, την Ατλέτικο, προκαλώντας μια έντονη εξέγερση από τους τοπικούς οπαδούς. Σύμφωνα με την «El Nacional», η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ανοικτή στην επιστροφή του, αλλά όχι ως παίκτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα σκεφτόταν να τον διορίσει πρεσβευτή του συλλόγου, ακόμη και να τον περιλάβει στο αθλητικό οργανόγραμμα.