Όταν οι σημερινοί σταρς συναντούσαν ως παιδιά τα είδωλά τους

Κιλιάν Εμπαπέ - Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Κιλιάν Εμπαπέ - Κριστιάνο Ρονάλντο/printscreen

Όταν οι σημερινοί σταρς συναντούσαν ως παιδιά τα είδωλά τους

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:54 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 29.04.2023

Κριστιάνο Ρονάλντο με Κιλιάν Εμπαπέ και Ντιέγκο Μαραντόνα με Νεϊμάρ είναι μερικές από τις κορυφαίες συναντήσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα μόνο αν τα πιστέψεις». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή τη φράση. Πόση ευτυχία μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος όταν πετυχαίνει ένα στόχο του ή ολοκληρώνει μία μεγάλη του επιθυμία.

Κάπως έτσι και οι ποδοσφαιριστές όταν ήταν νεαροί και κλωστούν τη μπάλα στις αλάνες είχαν τα είδωλά τους και ονειρεύονταν κάποια στιγμή αρχικά να παίξουν μπάλα επαγγελματικά και στη συνέχεια να τους μοιάσουν. Προτού γίνουν μεγάλοι και τρανοί είχαν την τύχη να συναντήσουν τα πρότυπά τους από κοντά και κάνοντας ένα flashback παρατηρείς πόσο κυλάει ο χρόνος. 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, που ένας από τους σταρ της εποχής έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως το είδωλό του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα στο φως της δημοσιότητας κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η συνάντηση του Γάλλου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ όταν ήταν πιτσιρικάς. Στο κόμικ του Εμπαπέ με τίτλο «Με λένε Κιλιάν», αποκαλύπτεται πως η περίφημη φωτογραφία του Γάλλου με τον Κριστιάνο στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε βγει από τα χέρια του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πρόεδρος Αλ Νασρ: «Με έχουν εξαπατήσει δύο φορές στη ζωή μου. Μια όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν δύο και μια όταν υπέγραψα τον Ρονάλντο»
REST OF THE WORLD

18:57 - 27.04.2023

Πρόεδρος Αλ Νασρ: «Με έχουν εξαπατήσει δύο φορές στη ζωή μου. Μια όταν ζήτησα τρία κεμπάπ και μου έφεραν δύο και μια όταν υπέγραψα τον Ρονάλντο»

Φαίνεται ότι έχει μετανιώσει ο πρόεδρος της Αλ Νασρ που υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος νιώθει εξαπατημένος.

Ας δούμε μερικές κορυφαίες συναντήσεις μερικών ποδοσφαιριστών πριν γίνουν ποδοσφαιριστές με τα είδωλά τους. 

Μάρκο φαν Μπάστεν - Πάτρικ Κλάιφερτ/ Ντέιβιντ Μπέκαμ - Χάρι Κέιν 

Μαρτίν Πετρόφ - Φιλ Φόντεν/ Φερνάντο Τόρες - Κόκε

Ντιέγκο Μαραντόνα - Νεϊμάρ 

Λούκα Μόντριτς - Ματέο Κόβατσιτς/ Αντρές Ινιέστα - Πεπ Γκουαρδιόλα